Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ingredientul banal care se pune în gogoşile de post pentru un gust special. Doar bunicile noastre le mai fac aşa

Publicat:

Ții post și ai pofta de ceva bun și dulce? Ei bine, cele mai iscusite gospodine ți-au pregatit o rețeta delicioasa de gogoși, moi, fine și savuroase, presarate cu zahar pudra, preparat care te va face sa dai iama in bucatarie, in doi timpi și trei mișcari. Cat de repede se prepara și care este […] The post Ingredientul banal care se pune in gogosile de post pentru un gust special. Doar bunicile noastre le mai fac asa appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum prepara gospodinele din Moldova borșul pentru ciorbe. Ingredientul special pe care il folosesc

18:06, 12.06.2024 - Borșul este un ingredient esențial pentru majoritatea ciorbelor și nu lipsește niciodata din camara gospodinelor iscusite. Ofera mancarii un gust delicios, iar cel mai bun borș este cel facut acasa. Cum puteți face borș acru acasa Borșul, un ingredient omniprezent in orice ciorba și folosit de toate…

Cea mai buna reteta de dulceata de visine. Ingredientul pe care il foloseau bunicile noastre pentru un gust special

15:01, 25.05.2024 - Este vremea cireselor si a visinelor, iar gospodinele se pregatesc pentru iarna inca de acum. Insa putine stiu care este considerata cea mai buna reteta de dulceata de visine. Are un ingredient special, folosit de mai toate bunicile noastre. Cum faci cea mai buna reteta de dulceata de visine Indiferent…

Rețeta originala de mici, veche de 100 de ani. Ingredientul surpriza care face toata diferența

21:40, 30.04.2024 - Micii sunt unul dintre preparatele pentru care țara noastra este celebra. Deși toata lumea in consuma, puțini sunt cei care știu cum se prepara corect, ca pe vremuri, și ce conțin, de fapt, aceștia. Se folosește un ingredient special, care le da un gust special și face diferența. Cea mai buna rețeta…

Cea mai buna placinta cu cartofi dupa rețeta Gabrielei Cristea. Ingredientul magic care ii da un gust nemaipomenit

20:45, 24.04.2024 - Gabriela Cristea a dezvaluit o noua rețeta extrem de interesanta, special pentru aceasta perioada de post. Daca nu știi ce sa mai gatești, afla cum se prepara cea mai delicioasa placinta cu cartofi. Care este ingredinetul magic, ce ii da un gust cu totul special. Rețeta de placinta cu cartofi de la…

Ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Ingredientul secret pe care il foloseau

14:46, 14.04.2024 - O rețeta simpla, un desert delicios cu care ne putem rasfața papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, ce puneau bunicile in aluatul clatitelor de post ca sa iasa pufoase. Secretul succesului era un singur ingredient. Rețeta clatite de post In condițiile in care ouale, laptele și untul sunt…

Chiftele de post cum n-ai mai mancat vreodata. Ingredientul special pe care il adaugau bunicile. Nu te mai saturi mancand

15:35, 11.04.2024 - In aceasta perioada, in care ținem Postul Paștelui, se intampla sa ramanem cu privire la ce mai mancam. Nu trebuie sa ne rezumam doar la cateva preparate, pentru ca exista o mulțime de opțiuni la care putem apela. Chiftelele fara carne și ou sunt o alegere geniala, mai ales daca urmezi rețeta veche,…

Ce puneau bunicile noastre in ciorba a la grec. Secretul de acum aproape 100 de ani

10:00, 10.04.2024 - Romanii sunt mari consumatori de ciorbe, iar ciorba a la grec se numara printre cele mai indragite preparate. Pe vremuri, bunicile noastre gateau des ciorba a la grec, dar aveau un secret atunci cand o preparau. Ce adaugau in ciorba a la grec? Ieșea de fiecare data delicioasa și gustoasa! Secretele…

Cum preparau bunicile noastre galustele pentru supa. Ingredientul care le facea gustoase si pufoase, nu se mai foloseste acum

18:01, 08.04.2024 - Un rasfaț nu doar pentru papilele gustative, dar și pentru suflet, preparatul cu care ne incantau bunicile și mamele noastre și pe care parca nu reușim sa il facem exact ca ele, oricat ne-am stradui. De ce? Poate pentru ca ingredientele sunt astazi de alta calitate, poate pentru ca s-a schimbat puțin…


Ce parere ai despre aceasta stire?