Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Infirmieră mutată cu forța din creșă în azilul din Galați, unde 10 oameni au murit de COVID: “Tăiem combinezoanele când ieșim din tură, să nu ni le dea tot pe alea data viitoare”

Publicat:

Infirmiere de la azilul privat de batrani “Sf. Ilie” din Galați, unde s-au inregistrat 103 persoane infectate și 10 decedați, acuza ca au fost mutate acolo fara voia lor de la creșele de stat și descriu mediul din azil drept “un coșmar”. Șefa DSP Galați spune ca “in materie de protecție, am incercat sa facem acolo chiar mai mult decat presupune procedura actuala”.Focarul de infecție de la caminul privat de batrani “Sf. Ilie” din Galați a ajuns la un bilanț dramatic: 103 persoane infectate și 10 decedați. In acest centru lovit de coronavirus, aproximativ 20 de femei, care lucrasera pana acum cu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

Gest controversat! Cornel Dinicu organizeaza un 'picnic de Paște' la Ferma Dacilor unde au murit 8 oameni

02:05, 27.04.2024 - Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, organizeaza un "picnic in familie", de Paște, acolo unde opt persoane și-au pierdut viața in incendiul devastator de Craciun, inclusiv fiul sau cel mic. "Pe iarba verde, cu cortul, cu patura, cu rulota va așteptam sa ne bucuram de natura", se spune in mesajul…

VIDEO. Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Zece oameni au murit

07:55, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercițiu. Accidentul a avut loc in Malaysia. Zece persoane au murit in urma accidentului. Two military helicopters collided into each other in midair in Lumut, Malaysia. The Perak fire and rescue department has confirmed that 10 people died after…

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Povestea lui Islam, copilul care a salvat 100 de oameni din masacrul de la Moscova: „Sincer sa fiu, mi-a fost foarte frica”

17:00, 25.03.2024 - Un adolescent care lucreaza part time la Crocus City Hall, sala de spectacole din Moscova unde a avut loc masacrul de vineri, a impresionat o lume intreaga cu curajul sau, dupa ce a reușit sa salveze in jur de 100 de oameni din infernul declanșat de atacatori.

A murit medicul care a inițiat construcția spitalului Casa Austria. Dr. Poigenfurst a operat oameni impușcați la Revoluție

10:25, 14.03.2024 - Federația Caritas din Timișoara a anunțat decesul prof. dr. Johannes Poigenfurst din Viena. Datorita lui, la Timișoara s-a construit Casa Austria și astfel s-au pus bazele chirurgiei timișorene in domeniul traumatologiei in urma cu aproape 31 de ani.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.


Ce parere ai despre aceasta stire?