Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Infidelitate: 10 semne care îţi spun că partenerul te înşeală

Publicat:

1. Vinovația: Barbatii se simt vinovati cand inseala, sau cel putin prima data cand inseal...Astfel acestia devin brusc mult mai atenti la nevoile partenerei, este atent la detalii si zambitor mai tot timpul Atentia se va diminua pe masura ce aventura continua.

2. Cadourile: Barbatii cumpara cadouri...sau cel putin unii dintre ei, atunci cand se simt vinovati. Este modul lor de a-si cere scuze fara sa spuna de ce.

3. Narcisismul: Partenerul tau a inceput sa aiba un interes exagerat pentru felul in care arata (aici vorbim despre schimbarea garderobei, tunsorii sau ore petrecute…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Putin trimite corporatiștii la razboi. Companiile din Moscova, somate sa furnizeze liste cu barbații eligibili pentru armata

18:41, 13.04.2024 - Comisariatele militare din regiunea Moscovei au inceput sa trimita intreprinderilor scrisori prin care le cer furnizarea de liste cu angajații lor barbați eligibili pentru serviciul de rezerva, scrie publicația independenta The Moscow Times.

In atentia amatorilor: Se inchid salile de pacanele din localitatile cu mai putin de 15.000 de locuitori

12:50, 09.04.2024 - Camera Deputatilor adopta, marti, o lege care prevede ca salile de jocuri de noroc din localitatile care au sub 15.000 de locuitori vor fi inchise. "Industria jocurilor de noroc, industria pacanelelor, va suferi prima mare infrangere in Parlamentul Romaniei", spune Alfred Simonis, potrivit stiripesurse.ro"Industria…

De ce barbații devin mai puțin fertili. Bacteria comuna care influențeaza calitatea spermei

13:25, 30.03.2024 - Un studiu recent realizat de departamentul de urologie al Universitații din California, Los Angeles (UCLA), a demonstrat ca un microb intestinal ar putea fi vinovat pentru problemele sistemului reproductiv masculin.

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv ar fi cheltuit cel putin 2 milioane de dolari pentru a demonstra vinovatia Simonei Halep

12:40, 12.03.2024 - Celebrul avocat american Howard Jacobs, care a aparat-o pe jucatoarea romana de tenis Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a sustinut, intr-un interviu publicat luni de Sports Illustrated, ca Agentia Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA) a cheltuit cel putin doua…

Banc: "Barbații și cadourile pentru soțiile lor, de Ziua Indragostiților". Gluma care te va face sa razi toata ziua

08:55, 15.02.2024 - Este joi și chiar daca a trecut ziua de Valentine's Day, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile legate de aceasta zi speciala in care se celebreaza iubirea. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui final de saptamana!


Ce parere ai despre aceasta stire?