Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident TRAGIC la BAC - un cadru didactic a MURIT

Publicat:

Caz incredibil la .I.Cuza! Unul dintre cadrele didactice, o profesoara de informatica in varsta de 43 de ani a facut infarct la locul de munca in timp ce introducea in calculator o serie de date legate de examenul de Bacalaureat.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfarsit tragic pentru un tanar roman, in Italia. Ștefan a murit in noaptea de Inviere. Avea 20 de ani / FOTO

14:36, 06.05.2024 - Un roman in varsta de 20 de ani a avut parte de un sfarsit tragic, in Italia. Stefan Velea a murit in noaptea de Inviere, intr-un tragic accident de circulație. Mașina in care se afla a rupt balustrada unui pod și s-a prabușit in gol aproximativ zece metri, intr-o prapastie. 

Incident tragic pe DN18: Autoturismul implicat in accident a fost mistuit de flacari

12:40, 06.05.2024 - Incident tragic pe DN18: Autoturismul implicat in accident a fost mistuit de flacari Ieri, 05 mai a.c., la ora 17:19, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul ca pe D.N. 18, in zona unui local public, a avut loc un accident rutier in urma caruia a rezultat incendierea…

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Explozie uriașa la o baza militara din Cambodgia - zeci de militari au murit / Premierul s-a declarat 'profund șocat' de incident

11:21, 29.04.2024 - Zeci de militari au murit in urma unei explozii uriașe care s-a produs la o baza militara din sud-vestul Cambodgiei. Explozia a distrus mai multe cladiri, inclusiv cateva case din apropiere. Autoritațile au inceput o ancheta.20 de militari au murit din cauza exploziei.

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femela de struț a murit dupa ce a inghițit cheile furate de la un angajat

23:36, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit, potrivit stiripesurse.ro. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat. Karen a inghițit…

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.

El este Albert, tanarul din Gorj, care a murit intr-un accident rutier tragic. Avea 22 de ani și a renunțat la cariera de polițist din cauza unei boli grave / FOTO

12:30, 23.02.2024 - Un accident tragic s-a produs, in urma cu puțin timp, in Gorj. La volanul mașinii se afla Albert, un tanar de 22 de ani, care a murit in urma impactului. Baiatul suferea de o boala grava, din cauza careia a fost nevoit sa renunțe la cariera de polițist.

Accident tragic la Strașeni: O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare

17:50, 19.02.2024 - O femeie a murit pe loc, dupa ce a fost lovita de un microbuz ce ieșea dintr-o parcare, in apropiere de Procuratura din Strașeni. Potrivit Poliției, accidentul tragic s-a produs in dimineața zilei de astazi, 19 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?