Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident şocant în Ploieşti: Doi adolescenţi au fost împuşcaţi în cap, cu un pistol cu bile, în faţa unui liceu

Publicat:

Doi minori de 16 și 17 ani au fost impușcați in cap, marți, cu un pistol cu bile, in fața unui liceu din Ploiești, potrivit publicației locale observatorulph.ro.

Conform sursei citate, Serviciul de Ambulanța Prahova a precizat ca ”cei doi baieți de 16 și 17 ani cu traumatisme cranio cerebrale, prin impușcare cu pistol cu bile.”

La randul lor, polițiștii de la IPJ Prahova au anunțat ca  in jurul orei 13.30 a avut loc o ”altercație” in urma careia a fost folosit un pistol cu bile.

CITEȘTE ȘI: Semn de avertizare timpurie pentru persoanele varstnice infectate cu COVID-19. Nu este…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident la un liceu din Ploiești. Eleva dusa la spital. I-a fost rau dupa ce pe hol ar fi fost pulverizat spray lacrimogen

16:30, 14.05.2024 - Un incident ce a avut loc marți la un liceu din Ploiești a intrat in atenția polițiștilor. O eleva a ajuns in grija medicilor, dupa ce s-a simțit rau. O eleva de liceu a fost preluata de ambulanța și dusa marti, la spital, dupa ce pe holul institutiei de invatamant ar fi fost pulverizat spray […] The…

Atac cu spray lacrimogen intr-un liceu: O eleva, dusa la spital

15:50, 14.05.2024 - O eleva a unui liceu din municipiul Ploiesti a fost dusa, marti, la spital, dupa ce pe holul institutiei de invatamant ar fi fost pulverizat spray lacrimogen. "La data de 14 mai a.c., in jurul orei 11,30, politistii din cadrul Sectiei nr.

Incident șocant in Constanța/Elev batut cu bolobocul, in fața unui liceu, de catre un barbat

08:51, 08.04.2024 - Un incident șocant a ajuns in atenția polițiștilor constanțeni. Un adolescent, in varsta de 15 ani, ar fi fost agresat fizic de catre un barbat, de 45 de ani. Scenele s-ar fi derulat in apropierea unui liceu din Constanța, in toiul zilei. Victima agresiunii are 15 ani. Un elev de liceu, minor, a fost…

Incident șocant la gala RXF! Yamato Zaharia a reacționat dur, dupa ce l-a scos pe Dustinel afara cu forța: ”Cand vii drogat...”

14:15, 22.03.2024 - Ultima gala RXF s-a terminat cu un scandal uriaș! Enervat de aitudinea lui Dustinel, Yamato Zaharia l-a scos afara cu forța, iar reacțiile publicului au fost controversate. Luptatorul a reacționat dur, dupa ce multe persoane l-au judecat pentru ceea ce a facut!

Elev de liceu din Hunedara, prins cu un pistol ascuns intre carțile din banca

21:26, 11.03.2024 - Un pistol cu gaz și noua proiectile ”tip bila” au fost descoperite luni in banca unui elev de 17 ani dintr-un liceu din Lupeni, județul Hunedoara, in urma unui control al polițiștilor de ordine publica, in unitatea de invațamant.

Incident șocant la o școala din Dolj. Doua profesoare s-au luat la bataie. Au intervenit polițiștii

15:45, 07.03.2024 - Doua profesoare de la scoala din comun doljeana Calopar s-au luat la bataie, cele doua fiind amendate de politisti. Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Dolj au anuntat, joi, ca politistii au fost sesizati prin apel 112 cu privire la faptul ca in incinta unei unitati de invatamant, din…

Incident șocant! Aripa unui avion s-a rupt, dupa decolare. Aeronava se afla la mii de metri inalțime. Pasagerii și-au vazut moartea cu ochii / VIDEO

09:10, 22.02.2024 - Un nou incident aviatic a șocat pe toata lumea. Aripa unui avion s-a rupt, la scurt timp dupa ce a decolat. Pasagerii au privit ingroziți cum aripa se dezintegreaza și și-au vazut moartea cu ochii. In acel moment, aeronava se afla deja la mii de metri inalțime, caci decolase de mai mult timp.


Ce parere ai despre aceasta stire?