Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident şocant în Bucureşti - Un tânăr a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc

Publicat:

Un tanar in varsta de 35 de ani, a murit, astazi, dupa ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc din , potrivit Antena 3.

Tanarul s-a aruncat de la etajul unui bloc din din Bucuresti, astazi, in jurul orei 11.00, atunci cand martorii au si sunat la numarul unic de urgenta 112.

La fata locului s-au deplasat un echipaj SMURD si o autospeciala a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Potrivit unor surse, tanarul nu ar fi amenintat inainte ca se va arunca in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gest socant in Targoviste: Un tanar de 22 de ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se de la etajul spitalului unde era internat

21:36, 10.05.2024 - Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce s a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.Un barbat in varsta de 22 de ani a murit, vineri, dupa ce s a aruncat de la primul etaj al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste, conform stiripesurse.ro.In ciuda manevrelor de resuscitare…

Gest șocant! Un tanar a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul spitalului unde era internat

21:10, 10.05.2024 - Un tanar de 22 de ani a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul 1 al Spitalului Județean de Urgența Targoviște.Un barbat in varsta de 22 de ani a murit, vineri, dupa ce s-a aruncat de la primul etaj al Spitalului Județean de Urgența Targoviște.

Un barbat de 55 de ani a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploiești

23:00, 08.05.2024 - Un barbat in varsta de 55 de ani s-a aruncat in gol de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Marasesti din municipiul Ploiesti, ulterior fiind declarat decesul, potrivit agerpres.ro. Potrivit IPJ Prahova, o femeie a anuntat politia ca un barbat are intentia de a se arunca de la etaj. Politistii s-au…

Accident grav in Suceava: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motoscuterul intr-un podet

09:40, 27.04.2024 - Doi tineri au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce apartine de orasul Dolhasca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

UPATE! Incident șocant la Poiana Caprioarei: un barbat a murit dupa ce un copac a cazut peste el

17:35, 01.04.2024 - UPDATE: Polițiștii vasluieni au deschis un dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa. „La data de 1 aprilie 2024 ora 14.07, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizata, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 47 de ani, din localitatea Chițoc,…

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.


Ce parere ai despre aceasta stire?