Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident aviatic pe Aeroportul Iasi din cauza unui porc mistret - UPDATE

Publicat:

Panica in randul pasagerilor din cursa Tarom Bucuresti - Iasi! Aseara, in jurul orei 22:30, la aterizare pe , avionul a lovit cu partea laterala a trenului de aterizare un porc mistret aparut ca din senin pe pista. "A fost un incident minor. Un porc mistret a intrat cumva pe pista si a fost lovit de o roata a avionului ce tocmai ateriza. Nu stim cum a intrat animalul pe pista. Probabil in zona gardului vechi unde este pamant. Putea sa rame si sa intre usor pe sub gard", a declarat , directorul economic al .UPDATE: Gardul din plasa…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aterizare infioratoare. Momente de panica la bordul unui avion care sare doua ori pe pista - VIDEO

16:55, 29.04.2024 - Un avion a starnit panica printre pasageri in timpul unei aterizari dramatice. Imaginile arata cum aeronava lovește pista de doua ori, sare și apoi se ridica din nou pentru a incerca o a doua aterizare.

Panica pe aeroportul Heathrow din Londra! Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista

10:30, 07.04.2024 - Incident pe aeroportul Heathrow din Londra. Un avion Boeing s-a ciocnit cu o aeronava de la British Airways, la sol. Impactul nu a fost unul major, dar a creat panica in urma celor intamplate. Echipele tehnice ale celor doua companii urmeaza sa faca mai multe verificari.

Valcea: Incendiu la o gospodarie din Brezoi

12:46, 28.03.2024 - Pompierii militari valceni au fost solicitați sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din Brezoi.Au fost alocate de urgența forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Ramnicu Valcea și Stației de Pompieri Brezoi, cu doua autospeciale de stingere cu apa și spuma, precum…

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

Aeronava TAROM, aterizare de urgența la București, dupa ce a fost lovita de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii

07:45, 25.03.2024 - Un avion TAROM cu destinația Chișinau a fost nevoit sa revina, de urgența, la sol, in noaptea de duminica. Aeronava s-a intors pe aeroportul „Henri Coanda” de unde decolase, dupa ce a fost lovita de fulger.

IAȘI: Prima cursa prin care devine operațional noul terminal T4, programata pe 29 martie

08:30, 24.03.2024 - Primul zbor prin care devine operațional noul terminal T4 de la Aeroportul Iași va fi cursa catre București programata vinerea viitoare, pe 29 martie. Noul terminal va deservi zborurile catre destinațiile Schengen și cursele interne. Terminalul T3 va fi pentru spațiul non-Schengen, respectiv Londra,…

Incident șocant in București. Un polițist a fost lovit cu mașina de o șoferița, in timp ce dirija traficul

18:40, 13.02.2024 - Un acccident rutier șocant a avut loc, in urma cu puțin timp, pe o strada din București. O șoferița a lovit cu mașina un polițist, in timp ce dirija traficul. La fața locului a ajuns de urgența un echipaj medical. Iata mai multe detalii despre accident.

Cauzele incidentului aviatic din 2020, de pe pista Aeroportului Baneasa, cand un Boeing cu militari americani a ramas fara tren de aterizare la contactul cu solul | FOTO VIDEO

22:46, 02.02.2024 - Autoritatea de Investigații și Analiza pentru Siguranța Aviației Civile (AIAS) a emis raportul de investigatie a accidentului de aviatie civila produs in data de 28.08.2020 pe pista Aeroportului International „Aurel Vlaicu” Bucuresti-Baneasa si in care a fost implicata aeronava Boeing 767-324.


Ce parere ai despre aceasta stire?