Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu teribil la Călărași: Un „Mercedes” și alte bunuri distruse – Foto

Publicat:

Un incendiu puternic a izbucnit aseara intr-un garaj din Calarași. Nicio persoana n-a fost ranita, dar focul a nimicit un microbuz, alte bunuri materiale și a afectat puternic acoperișul garajului.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic in Sectorul 2 al Capitalei. O persoana și-a pierdut viața

13:25, 07.05.2024 - Un incendiu devastator a izbucnit in Sectorul 2 al Capitalei. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale pentru a stinge flacarile care au acaparat doua locuințe. Pompierii au gasit și o victima carbonizata și nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Incendiu puternic, langa Manastirea Voronet, judetul Suceava

16:30, 04.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in urma cu putin timp, langa Manastirea Voronet din orasul Gura Humorului, in judetul Suceava. O casa aflata la doar cateva sute de metri de biserica a luat foc.Din cauza faptului ca bate vantul tare, iar majoritatea acoperis urilor locuint elor din zona sunt realizate…

(video) Incendiu puternic la Causeni: Un centru comercial, cupris de flacari

15:40, 30.04.2024 - Incendiu puternic la Caușeni. O cladire cu trei nivele, in care se afla un restaurant, un supermarket, dar și o fabrica de mobila, a fost cuprinsa de flacari. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Incendiu puternic in Delta Vacarești. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere / Exista pericol de propagare

15:05, 20.03.2024 - Un incendiu puternic are loc miercuri dupa amiaza in Delta Vacarești. Suprafața afectata este de aproximativ 1000 mp și sunt mai multe focare. Pompierii intervin cu 11 autospeciale de stingere.Exista pericol de propagare.   

Incendiu puternic in сapitala

17:35, 07.03.2024 - Incendiu puternic in Chișinau. Un depozit de pe strada Albișoara, situat pe malul riului Bic a fost cuprins de flacari. Purtatoarea de cuvint a Inspectoratului General pentru Situații de Urgența, Liliana Pușcașu, a declarat pentru TV8 ca a fost anunțata intervenție sporita, opt autospeciale lupta cu…

Incendiu puternic in Dambu Rotund, Cluj-Napoca! Oamenii s-au alertat - FOTO

07:46, 15.02.2024 - Un fum puternic a fost vizibil, joi dimineața, in jurul orei 7.30, in cartierul Dambu Rotund din Cluj-Napoca.ISU Cluj nu a raportat niciun apel la 112 privind izbucnirea unui incendiu. Este posibil ca cineva sa fi dat foc campului și focul sa scape din nou de sub control.Vom reveni cu amanunte...


Ce parere ai despre aceasta stire?