Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la bordul unui autobuz din China. 14 pasageri au murit

Publicat:

Paisprezece persoane au murit si peste 30 au fost ranite marti in nordul Chinei, din cauza unui incendiu care a izbucnit la bordul unui autobuz, a informat un purtator de cuvant al serviciului de pompieri, citat de .
   
Incidentul a avut loc in orasul Yinchuan, capitala regiunii Ningxia, in cursul diminetii, iar anchetatorii  cerceteaza cauza incendiului, a declarat un ofiter de presa din cadrul serviciului de pompieri.
  
Potrivit acestuia, 14 persoane au murit si 32 au fost ranite, iar pompierii au stins focul in zece minute.
   …

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi morti si zece raniti intr-un atac la o gradinita din China

14:21, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite intr-un atac cu cutitul produs luni la pranz la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, informeaza BBC. Dintre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau sa opreasca atacul, au mentionat responsabili…

Doua persoane au fost ucise, iar alte zece ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:00, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte 10 au fost ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din provincia Jiangxi, din sudul Chinei, a anunțat poliția. Nu este clar deocamdata daca printre victime se numara și copii.

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Trei persoane au fost ranite in India dupa ce s-au trezit cu leopardul in casa

18:00, 01.04.2024 - Incidentul a avut loc luni dimineața, dupa ce un leopard ratacit a intrat intr-o casa din satul indian Jagatpur, zona Wazirabad din districtul Delhi de Nord, informeaza The Statesmen și India TV News.Leopardul a creat panica, atacand și ranind cele trei persoane aflata in acel moment in casa. Una dintre…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident teribil: un autobuz s-a izbit de peretele unui tunel. 14 persoane au murit pe loc, alte 37 au fost grav ranite

08:15, 20.03.2024 - Un autobuz de pasageri s-a ciocnit marti de peretele unui tunel in provincia Shanxi din nordul Chinei, provocand moartea a 14 persoane si ranirea altor 37, a anuntat miercuri presa de stat chineza, citata de Reuters.Potrivit autoritatilor locale, accidentul a avut loc la ora 14:37 (06.37 GMT) pe autostrada…

O fata a murit, iar trei persoane fiind ranite intr-un accident intre un autotren, un autoturism si o caruta

22:25, 06.03.2024 - O fata de 19 ani a murit, iar trei persoane au fost ranite, miercuri seara, intr-un accident rutier pe DN 5C in judetul Giurgiu. ”O tanara, de aproape 19 ani, si-a pierdut viata, in aceasta seara, in urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN5C, intre localitatile Gaujani si Pietrisu. In eveniment…


Ce parere ai despre aceasta stire?