Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ ECONOMICĂ Euro a revenit pe creștere

Publicat:

Perspectiva amanarii unei decizii de scadere a dobanzilor din a inmulțit plasamentele in moneda americana și le-a depreciat... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a revenit pe creștere first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ECONOMICA Moneda unica a urcat ușor

09:20, 07.06.2024 - In luna iunie, Finanțele și-au propus, pentru a refinanța datoria publica si a acoperi deficitul bugetului de stat, sa se imprumute cu... The post ANALIZA ECONOMICA Moneda unica a urcat ușor first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a facut un mic pas inapoi

11:05, 29.05.2024 - Leul a avut marți, 28 mai, o evoluție ușor apreciativa fața de euro și dolar, dar a pierdut teren... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a facut un mic pas inapoi first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate

07:51, 22.05.2024 - La fel ca in prima ședința a saptamanii, cea de marți, 21 mai, s-a deschis cu o scadere a euro la... The post ANALIZA ECONOMICA Euro a scazut la minimul ultimei luni și jumatate first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Piața valutara a ramas deosebit de stabila

08:20, 14.05.2024 - Este posibil ca nivelul ratei de referința de 7%/an stabilit de BNR sa fie menținut și la ședința din 5 iulie, in condițiile in care „rata anuala a inflației este așteptata... The post ANALIZA ECONOMICA Piața valutara a ramas deosebit de stabila first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile

08:45, 26.04.2024 - Monedele de la marginea zonei euro au avut o evoluție stabila joi, 25 aprilie, inainte de publicarea unor date economice fundamentale din Statele Unite. The post ANALIZA ECONOMICA Leul a pierdut jumatate de ban in trei zile first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro

09:20, 23.04.2024 - Menținerea unui nivel mai redus al aversiunii fața de risc, in condițiile existenței unui status quo in conflictul dintre Israel și Iran, a permis aprecierea... The post ANALIZA ECONOMICA Ușoara apreciere a leului fața de euro first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației

07:40, 13.04.2024 - Creșterea inflației din Statele Unite a inmulțit plasamentele in moneda americana și a depreciat activele considerate riscante, cum sunt monedele de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Deprecierea leului a fost limitata de scaderea inflației first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022

13:25, 21.03.2024 - Echilibrul intre aversiunea și apetitul pentru risc care se inregistra in cazul perechii euro/dolar s-a reflectat și in evoluția monedelor de la marginea zonei euro. The post ANALIZA ECONOMICA Indicii ROBOR au revenit la valorile din mai 2022 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?