Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu într-un bloc din Vînju Mare. Proprietara unui apartament salvată din flăcări

Publicat:

Marti dimineata, un echipaj din cadrul Statiei de a intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament situat la parterul unui bloc de locuinte, pe strada Republicii din localitatea Vanju Mare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu puternic la Causeni: Un centru comercial, cupris de flacari

15:40, 30.04.2024 - Incendiu puternic la Caușeni. O cladire cu trei nivele, in care se afla un restaurant, un supermarket, dar și o fabrica de mobila, a fost cuprinsa de flacari. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri.

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Iadul pe pamant la Solca. Un incendiu devastator a distrus complet un depozit de materiale cu utilaje agricole și o casa cu tot cu anexe. Proprietara de 75 de ani gasita dormind in casa cuprinsa de flacari a scapat cu viața (foto)

09:10, 21.04.2024 - Pompierii militari ai Garzii de Intervenție Solca și cei ai Detașamentului Radauți, impreuna cu lucratorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgența din Cacica, Arbore, Botoșana și Cajvana, au intervenit cu  șapte autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit…

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

Incendiu la un apartament de pe Calea Manaștur. Oamenii au fugit din bloc - FOTO

22:46, 15.04.2024 - Un incendiu a izbucnit la un apartament de pe Calea Manaștur.La fața locului s-au alocat patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, doua autoscari, o ambulanța și o motocicleta SMURD, unde au gasit o canapea cuprinsa de flacari și mai multe persoane care s-au autoevacuat din apartament.Pompierii…

FOTO- Incendiu in Iernut. Un apartament, cuprins de flacari

10:05, 06.04.2024 - Vineri, 5 aprilie, in jurul orei 20:00, mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat pe o strada din cartierul Gheorghe Doja, din orașul Iernut, dupa ce au fost anunțați, printr-un apel la 112, ca un apartament a fost cuprins de flacari. Din primele informații, doua autospeciale ale pompierilor de la…

Oficiul unei agenții imobiliare din centrul capitalei a fost mistuit de flacari, in aceasta noapte

10:41, 18.03.2024 - Inspectoratul General pentru Situații de Urgența a intervenit intr-un incendiu produs in aceasta noapte pe strada Pușkin 56 din municipiul Chișinau. Potrivit informațiilor incendiu a mistuit mai multe bunuri materiale din interiorul unui oficiu al unei agenții imobiliare.

Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc dupa ce un apartament a luat foc. Proprietara, in varsta de 93 de ani, intoxicata cu fum

16:00, 17.03.2024 - Zeci de persoane au iesit singure din locuinte sau au fost evacuate de pompieri, dupa ce un apartament de la penultimul nivel al unui bloc cu zece etaje din municipiul Constanta a fost cuprins de flacari duminica, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?