Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu de vegetaţie devastator în Japonia. O pătrime din Peninsula Kii, cuprinsă de flăcări

Publicat:

Incendiu de vegetatie devastator in Japonia. Aproape o patrime din a fost cuprinsa de flacari. Autoritatile au evacuat in jur de patru sute de oameni din calea focului care a facut scrum o suta de hectare de padure.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu puternic de vegetație in Dambovița! O suprafața de circa 2000 de metri patrați a fost cuprinsa de flacari

19:20, 12.06.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, in localitatea Patroaia Deal, comuna Crangurile. Aproximativ 2.000 de metri patrați de vegetație au fost cuprinși de flacari. Pentru lichidarea flacarilor au acționat pompierii Detașamentului Gaești, cu o autospeciala de stingere…

Incendiu la fabrica de apa Borsec. A fost trimis RO-ALERT, sunt degajari mari de fum

17:00, 09.06.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, duminica, 9 iunie 2024, la fabrica de imbuteliere apa minerala Borsec. Autoritațile au transmis mesaje prin sistemul RO-ALERT pentru avertizarea populației, fiind degajari mari de fum.

Incendiu la Suceava: Un mort, gasit intr-o casa cuprinsa de flacari

09:06, 15.05.2024 - Un barbat a murit, miercuri dimineața, intr-un incendiu care i-a cuprins casa din localitatea Voitinel, din județul Suceava, noteaza Mediafax.Potrivit ISU Suceava, pompierii militari și civili intervin, miercuri dimineața, cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanța SMURD.

Studiul care rastoarna tot ce știam despre cutremure. Ce le-ar putea declanșa - rezultatele cercetatorilor japonezi

23:21, 10.05.2024 - Cutremurele sunt cauzate de o mișcare brusca de-a lungul faliilor din interiorul Pamantului, dar noi cercetari ale oamenilor de știința sugereaza ca zapada abundenta și ploaia ar putea juca un rol semnificativ in declanșarea acestora.Studiul, publicat miercuri in revista Science Advances, indica o potențiala…

Incendiu la vegetație uscata, pe 4 hectare, intre Dulcele și Zimbru

09:30, 17.04.2024 - ISU informeaza ca, in data de 16 aprilie, in jurul orei 13:30, pompierii militari aradeni au fost solicitați sa intervina pentru localizarea și lichidarea unui... The post Incendiu la vegetație uscata, pe 4 hectare, intre Dulcele și Zimbru appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incendiu de vegetație la Iclod, la drumul național – VIDEO

20:20, 09.04.2024 - Flacari mari s-au ridicat luni seara pe marginea drumului naținonal care trece prin localitatea Iclod. A fost vorba despre un incendiu de vegetație. Un șofer aflat in trafic a sunat de urgența la 112. La fața locului a intervenit in jurul orei 22 un echipaj al pompierilor de la punctul de lucru Gherla…

Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini și 50 de ovine moarte in flacari

07:16, 31.03.2024 - Doua adaposturi de animale din localitatea aradeana Zarand s-au facut scrum in urma unui incendiu izbucnit, sambata 30 martie. O persoana a ajuns la spital, iar 50 de animale au pierit in flacari.

DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic

12:31, 19.03.2024 - Este o pierdere tragica pentru comunitatea locala și pentru patrimoniul cultural al regiunii. The post DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?