Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inca o fosta de a lui Bieber cucereste internetul. Cum arata blonda care isi petrece zilele doar in lenjerie intima

Publicat:

S-a pozat in costum de baie, in piscina lui , iar fanii cantaretului au cautat-o de Instagram si au devenit si fanii ei. Deloc de mirare, avand in vedere ca blonda este una dintre cele mai sexy cuceriri ale lui.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara

16:30, 13.03.2024 - Catalina Ponor a devenit mama pentru a doua oara. Fosta mare gimnasta a facut anunțul printr-o postare pe Instagram, acolo unde e urmarita de peste 100.000 de fani. A și aratat o poza cu bebelușul, din spital. Catalina Ponor a anunțat in cursul zilei de miercuri, 13 martie, ca a adus pe lume un baiețel…

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

Cum arata Oana Roman in urma cu 15 ani. Vedeta era blonda: „Am gasit poza asta...” / FOTO

11:55, 06.02.2024 - Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea din urma cu 15 ani, dar și un mesaj. Pe atunci, vedeta era blonda. Iata ce imagine a impartașit aceasta cu fanii ei de pe Instagram, unde are o comunitate impresionanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?