Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inca doua zile fara centura

Publicat:

Se deschide joi FOTO: JA ARAD. Centura in regim de autostrada a municipiului Arad ramane inchisa pana joi. Asta chiar daca firma constructoare a cerut doar o saptamana ragaz de lucru, timp in care circulatia sa fie interzisa pe noua sosea.

, directorul sectiei din Arad a , ne-a anuntat ca „firma constructoare a mai cerut doua zile pentru finalizarea lucrarilor cu pricina.

Este vorba despre montarea unor grinzi de sustinere pe un pasaj. Initial, constructorul a solicitat doar o saptamana de inchidere a traficului.…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce a fost anulata licitația pentru centura metropolitana. Emil Boc: „Firma a depus o oferta cu 30% mai mare”.

17:30, 29.04.2024 - Licitația pentru tronsonul doi al centurii metropolitane a Clujului a fost anulata in condițiile in care oferta depusa a fost cu 30% mai mare decat valoarea estimata de autoritați, potrivit explicației oferite de primarul Emil Boc.

Boc, explicații despre ANULAREA licitației pentru centura metropolitana: ''Firma a depus o oferta cu 30% mai mare''

16:25, 29.04.2024 - Primarul Clujului, Emil Boc, a facut precizari privind licitația anulata pentru cel de al doilea tronson al centurii metropolitane, in cadrul ședinței Consiliului Local de luni, 29 aprilie 2024.

Centura rutiera care unește o autostrada, un drum național și unul expres. Proiectul se afla la CNAIR spre avizare

13:00, 10.04.2024 - Noi legaturi importante de drumuri din Romania prind contur dupa ce studiul de fezabilitate al centurii de nord-est a municipiului Arad a fost transmis pentru avizare Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR.

O firma a platit o factura de 100 de ori mai mare, din greșeala. Conflictul, soluționat in instanța

22:46, 03.04.2024 - O factura platita greșit a creat o gaura de circa 300.000 de lei pentru o societate din Arad. In loc sa returneze banii care nu ii aparțineau, antreprenorul care i-a primit și-a platit datoriile, a virat o parte din suma in alte conturi și a facut diverse retrageri pentru propriul buzunar.

Duhoarea din Arad, taxata de Garda de Mediu

12:20, 27.03.2024 - Vinovata pentru mirosul pestilențial care a „inundat” municipiul pe 29 februarie este o societate agricola care ar fi impraștiat fertilizanți organici pe șase hectare de teren. Firma a fost amendata și activitatea a fost suspendata pana la intrarea in legalitate.

Percheziții la Bata, la o firma de materiale de construcții

21:56, 05.03.2024 - Procurorii din Arad și polițiștii de la SICE au efectuat trei percheziții, la Bata și in județul Hunedoara, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul comerțului cu materiale de construcții.

Cel mai așteptat drum expres din țara, lasat de izbeliște! Firma constructoare și-a luat muncitorii și a lasat balta lucrarea – FOTO/VIDEO

12:55, 01.03.2024 - Cel mai așteptat drum expres din țara, lasat de izbeliște! Cel puțin asta reiese dintr-o serie de imagini facute publice recent, pe șantierul DEx12. Asociația Pro Infrastructura a fost pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești, construit de UMB, compania lui Dorinel Umbrarescu. Din filmarile realizate…

Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania

11:10, 01.03.2024 - Continue reading Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?