Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Timiș, riscul de infectare cu coronavirus se menține ridicat

Publicat:

Ieri, rata de infectare la o mie de locuitori, in judetul Timis, era de 4,166, fiind vorba de 34 de localitați care aveau rata de infectare peste 3/1000 locuitori pe ultimele 14 zile, iar 33 localitați, peste 1,5/1000 locuitori. The post In Timiș, riscul de infectare cu coronavirus se menține ridicat appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lukașenko spune ca riscul unor „provocari armate” de-a lungul granitei cu Ucraina este ridicat

14:45, 25.04.2024 - Presedintele bielorus Aleksandr Lukasenko a declarat joi ca riscul unor incidente militare de-a lungul granitei tarii sale cu Ucraina este ridicat. El spune ca Ucraina a masat peste 100.000 de oameni in apropierea frontierei.

Masurile de urgența care va pot scapa de infectare

11:50, 05.04.2024 - Grupa de sange cea mai predispusa la mușcaturi de capușe e A2, au demonstrat cercetatorii care au testat reacțiile fața de mai multe grupe, prin experimente de laborator. Din ce in ce mai mulți romani sunt mușcați de capușe, iar medicii spun ca primele masuri luate imediat dupa mușcatura va pot scapa…

Se mentine riscul insemnat de avalanse in Muntii Fagaras

08:05, 05.04.2024 - Meteorologii sibieni au anuntat azi ca se mentine riscul insemnat, de gradul trei din cinci, de producere de avalanse in Muntii Fagaras, la peste 1.800 de metri altitudine, in zona Balea Lac, unde deja a avut loc o avalansa in ultimele 24 de ore, potrivit Buletinului nivometeorologic. Caldura din ultimele…

O noua boala periculoasa face ravagii in Romania. Riscul de infectare este crescut in doua zone ale țarii

16:15, 25.03.2024 - O noua boala periculoasa se raspandește rapid in Romania. In prezent, sunt doua zone din tara care au declarat risc crescut de infectare. iata despre ce este vorba si ce trebuie sa știi despre aceasta boala care i-a speriat pe romanii!

Val de drone asupra unei regiuni din Rusia: Dragi locuitori ai regiunii Voronej, pericolul unui atac cu UAV-uri se mentine in continuare.

07:45, 13.03.2024 - Guvernatorul regiunii Voronej, Aleksandr Gusev, a anuntat, miercuri seara, ca peste 30 de drone au fost interceptate si distruse in regiune. "Dragi locuitori ai regiunii Voronej, pericolul unui atac cu UAV-uri se mentine in continuare. Noaptea trecuta, peste 30 de drone au fost detectate și distruse…

Trei persoane din județ, doborate de pneumonie! Numarul virozelor se menține ridicat

09:56, 07.03.2024 - Numarul infecțiilor respiratorii este in scadere in Bistrița-Nasaud, saptamana trecuta fiind inregistrate 2.477 de cazuri, cu 203 mai puține fața de saptamana anterioara. Totodata, 3 persoane au decedat din cauza pneumoniei. Potrivit datelor date publicitații de DSP Bistrița-Nasaud, in perioada 26 februarie…

Beneficiile incredibile ale ceaiului de fructe de padure. Ne menține pielea tanara și reduce riscul de boli cronice.

13:05, 21.02.2024 - Ceaiul este una dintre bauturile cele mai populare și apreciate in intreaga lume. Puțini știu ca ceaiul de fructe de padure este recomandat datorita beneficiilor pe care le aduce organismului.

ATENȚIE! Riscul de producere și de propagare a incendiilor in padure este foarte ridicat

08:05, 17.02.2024 - ATENȚIE! Riscul de producere și de propagare a incendiilor in padure este foarte ridicat The post ATENȚIE! Riscul de producere și de propagare a incendiilor in padure este foarte ridicat first appeared on Partener TV .


Ce parere ai despre aceasta stire?