Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Iulius Town s-a redeschis Gingko Caffe, o locație cu un concept inedit, de inspirație italiană

Publicat:

Iulius Town (denumit anterior Openville) aduce noi cafenele și restaurante cu specific internațional și amenajari tematice, care vor redefini modul de petrecere al timpului liber pentru banațeni. este primul proiect mixt din vestul tarii și va include cea mai mare zona de retail din regiune, de 120.000 mp, integrand și actualul Iulius Mall Timișoara.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anna Cori a redeschis un nou concept de magazin in AFI Cotroceni

19:50, 17.04.2024 - Brandulromanesc Anna Cori a lansat la AFI Cotroceni noua imagine de magazin, care propune clienților o experiența inovativa de shopping, concentrandu-se pe cele mai noi colecții prezentate intr-un cadru sustenabilși rafinat.Mobilier realizat din culori neutre,  vitrine care funcționeaza in ...

Viitorul suna inedit! Tot mai mulți membri ai generației Z se declara gay și spun ca somnul e un țel de viața

10:00, 11.04.2024 - Rețeta surprinzatoare pentru fericirea Generației Z: sens, somn și sprijin social. Un nou sondaj Gallup dezvaluie ingredientele cheie pentru fericirea Generației Z. Sondajul a colectat date de la peste 2.000 de americani cu varste cuprinse intre 12 și 26 de ani.

Chefi la cuțite și Chef Richard Abou Zaki, in presa italiana. Ce scriu jurnaliștii Gambero Rosso despre show-ul culinar

16:25, 10.04.2024 - "Richard Abou Zaki este noul star al televiziunii romanești", scrie presa italiana despre juratul Chefi la Cuțite. Show-ul culinar și ascensiunea tanarului bucatar sunt analizate atent de Gambero Rosso, publicație culinara de prestigiu din Peninsula Italica.

Concept turistic la mare cautare. Oaspeții iau masa in gospodaria unde canta cocoșul, paște vaca și umbla puii in jur FOTO

14:31, 02.04.2024 - Comuna Margina a eușit sa autorizeze și sa deschida doua Puncte Gatsronomice Locale, in Margian-sat și la Coșteiu de Sus. Deschiderea acestor doua puncte gastronomice reprezinta o noua oportunitate de promovare a comunei Margina – cunoscut deja pentru brandul „Mic dejun la Margina”, lansata in 2017.

O poveste de devotament și inspirație: 34 de ani de taekwondo la Calan

18:45, 30.03.2024 - In 34 de ani de cand maestrul Cristinel Popa a introdus taekwondo-ul in Calan, aceasta disciplina sportiva nu a fost doar o modalitate de antrenament fizic, ci și o școala a vieții pentru numeroase generații de sportivi. In salile de antrenament, acești tineri și adulți au invațat nu doar tehnici de…

Modul inedit in care o echipa naționala iși cauta selecționer

17:40, 12.03.2024 - Echipa naționala de fotbal a Nigeriei a ramas fara selecționer dupa desparțirea de fostul antrenor al Rapidului, portughezul Jose Peseiro. Astfel, federație incearca sa gaseasca un nou tehnician.

Locuri de munca 25.2.2024

15:25, 25.02.2024 - *** CLIO GROUP angajeaza economist. Așteptam CV-urile la adresele de email: [email protected] sau [email protected]. Relatii la numerele de telefon 0745 029 719 sau (0360) 960. *** SC AVRIL SRL angajeaza MECANIC UTILAJE. CV-urile se depun la sediul punctului de lucru din Zalau, str.Valea Mitii…

Festival inedit intr-o comuna din județul Cluj. Este situata chiar in inima Apusenilor

14:06, 22.02.2024 - Primarul din Beliș, Viorel Matiș, anunța un festival destul de interesant in comuna pe care o conduce. Este vorba de „Ruraliada”, adica proiecții de film, ateliere de creație și pictura, scenete de teatru și alte activitați culturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?