Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imigraţia în FORTĂREAŢA EUROPA îi costă foarte mult pe contribuabilii din UE

Publicat:

Țarile Uniunii Europene au cheltuit 11,3 miliarde de euro cu incepere din 2000 pentru a-i repatria pe imigranții ilegali și 1,6 miliarde de euro pentru a asigura protecția granițelor Europei, dezvaluie o ancheta realizata de un grup de jurnaliști europeni, publicata joi in 16 țari, relateaza AFP.

 Ancheta este publicata intr-un moment in care se poarta discuții aprinse in randul UE cu privire la un plan de acțiune pentru a intari lupta contra imigrației clandestine și a primirii refugiaților și solicitanților de azil.

Statele membre sunt unanime pentru accelerarea repatrierii…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

ONG-urile contesta interdicția Italiei asupra zborurilor umanitare pentru salvarea migranților in Mediterana

21:41, 09.05.2024 - Recenta interdicție impusa de Italia asupra zborurilor umanitare destinat identificarii și salvarii migranților aflați in pericol in Marea Mediterana a starnit indignarea mai multor organizații neguvernamentale. Aceste ONG-uri, care desfașoara operațiuni de salvare in largul Mediteranei, susțin ca aceasta…

Investigatiile deschise de Uniunea Europeana impotriva unor companii chineze, pentru protejarea producatorilor autohtoni

09:56, 06.05.2024 - DISPOZITIVE MEDICALE Comisia Europeana a lansat o ancheta privind achizitiile publice din China de dispozitive medicale, a anuntat jurnalul oficial al UE pe 24 aprilie. Ancheta este prima in cadrul Instrumentului de achizitii internationale al UE, care urmareste sa impiedice tarile sa favorizeze in…

„Io Capitano”, de Matteo Garrone: despre om, umanitate și umanism. Un film sensibil, despre odiseea emigrației in lumea contemporana a inegalitaților extreme

16:05, 26.04.2024 - In Europa, problema emigrației, nu atat cea din interior, ci mai ales cea intercontinentala, e mereu la ordinea zilei. Partidele populist-naționalist-conservatoare se intrec in a o demoniza. Bunaoara, cei care vin in Europa ar fi responsabili de multe dintre relele societale din ultimele decade: fura…

Slovacia respinge noul sistem pentru migratie al Uniunii Europene

22:25, 16.04.2024 - Slovacia respinge implementarea noului sistem pentru migratie al Uniunii Europene, a anunțat marți premierul Robert Fico, citat de agențiile Reuters și Agerpres. „Spunem fara echivoc ca nu se poate ordona unei tari sa accepte – in cazul Slovaciei – pana la 300 de migranti despre care nu stii nimic,…

Slovacia refuza sa implementeze noua reforma pentru migratie a UE. „Asta nu este solidaritate”. Ce alte țari resping sistemul

21:55, 16.04.2024 - Premierul slovac Robert Fico a anunțat marți ca țara sa refuza sa implementeze noul sistem al politicii europene privind migratia, aprobat saptamana trecuta de Parlamentul European, transmite Reuters, citata de Agerpres.„Spunem fara echivoc ca nu se poate ordona unei tari sa accepte - in cazul Slovaciei…

Unde se afla cea mai mica frontiera naționala din lume

21:15, 02.04.2024 - In nordul Africii, la aproximativ 130 de kilometri de Melilla și 117 kilometri de Ceuta, se afla Penon de Velez de la Gomera, o mica insula cu o suprafața de aproximativ 19.000 de metri patrați, care gazduiește una dintre cele mai unice granițe din lume, noteaza Noi.md. Aceasta este situata in Marea…

Record! Boabele de cacao, mai scumpe decat cuprul

07:40, 26.03.2024 - Este record! Tendinta de crestere a cotatiilor la cacao a continuat luni, tona de boabe cacao depasind pentru prima data in istorie pragul de 9.000 de dolari, in conditiile in care ingrijorarile cu privire la un posibil deficit de aprovizionare se raspandesc pe piata, iar producatorii de ciocolata cauta…

Curiozitați despre Maroc

13:00, 12.03.2024 - Marocul are o istorie indelungata și complexa, care a inclus perioade de dominație romana, vizigota, araba și berbera. De-a lungul timpului, Marocul a fost o parte importanta a imperiilor islamice, inclusiv a celui Otoman, pentru ca in secolul al XX-lea sa devina un protectorat sub influența Franței…


Ce parere ai despre aceasta stire?