Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini uimitoare în Timișoara! Un tramvai a fost împins de călători, după ce a rămas blocat pe șine VIDEO

Publicat:

Totul s-a intamplat duminica dupa-amiaza, in jurul orei 16.30, iar potrivit reprezentanților STPT, blocajul a survenit dupa ce vatmanul a franat brusc, pentru a evita un accident.

Din cauza acestei manevre, tramvaiul a ramas fara curent si s-a blocat.

Pentru a debloca drumul, mai mulți calatori au intervenit și au inceput sa impinga tramvaiul.

"O garnitura a ramas la Gara de Nord, sub sectorizare, dupa ce vatmanul a franat brusc, pentru a nu lovi un om al strazii care cazuse pe linii.

Din fericire, accidentul a fost evitat, insa tramvaiul s-a blocat dupa ce a ramas pe o…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini unice cu tramvaiul de vara „Malagamba”, care circula intr-un mare oraș din vestul Romaniei in 1948 FOTO

09:40, 20.04.2024 - Persoanele trecute de 60 de ani din zona de vest a țarii iși aduc aminte de primul tramvai din Arad care mergea pe linii și nu avea geamuri, pe timp de vara fiind o placere sa calatoreasca cu el

"Camera neagra" a fost gasita in Pompei. Imagini din incaperea descrisa ca fiind cea mai uimitoare descoperire facuta vreodata

08:55, 12.04.2024 - O sala de banchet, cu fresce bine conservate care infatiseaza personaje inspirate de razboiul troian, a fost descoperita de arheologi, in Pompei. A fost descrisa ca fiind una dintre cele mai uimitoare descoperiri facute vreodata in situl arheologic din sudul Italiei, scrie The Guardian.

Circulația cu garnituri de tren noi pe ruta Timișoara – Cluj se amana

12:55, 07.04.2024 - Autoritatea pentru Reforma Feroviara (ARF) a decis anularea procedurilor de achiziție de „Servicii publice de transport feroviar de calatori prin punerea la dispoziție a materialului rulant nou achiziționat de ARF, respectiv a trenurilor electrice inter-regionale, denumite RE-IR, destinate transportului…

Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Construcții neștiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO

22:35, 01.04.2024 - Lacul Gura Apelor din Retezat se afla in aceasta perioada la un nivel extrem de redus al apei, iar țarmurile sale ofera o priveliște stranie. In urmatorii ani, amenajarea hidroenergetica din Hunedoara ar putea trece prin transformari ample.

O gaura uriașa aparuta brusc in asfalt a inghițit doua mașini, langa Roma

15:35, 28.03.2024 - Imagini impresionante au fost surprinse langa Roma. Doua mașini au fost inghițite de o groapa, iar una dintre ele este o Dacie. Locatarii ingroziți au surprins scena in direct. Gaura de 10 metri lațime și 10 metri adancime s-a format din senin, in timpul nopții. Poliția locala a inchis strada, aflata…

Linia de tramvai 25 din București este suspendata. Se inființeaza tramvaiul 12, iar circulația va fi refacuta

06:30, 23.03.2024 -  Weekendul 23-24 martie aduce lucrari pe șinele tramvaielor de pe Bd. Timișoara din Capitala. Pentru a permite circulația tramvaielor in ambele sensuri, linia 25 va fi suspendata. Tramvaiul 12 va fi reinființat temporar.

Imagini uimitoare surprinse de un timișorean la marginea orașului

12:10, 22.03.2024 - Un timișorean care venea cu mașina dinspre Moșnița Noua spre Timișoara a surprins la marginea orașului imagini inedite. La marginea unei strazi, la doi pași de casele oamenilor, mai multe caprioare pașteau liniștite fara a parea afectate de traficul auto sau pietonal.

A inflorit una dintre cele mai rare plante din Romania. Imagini superbe cu delicata lalea pestrița FOTO

12:40, 20.03.2024 - Au inflorit lalelele pestrițe din rezervația natural Lunca Pogonișului, la 30 de kilometri de Timișoara. Cei de la Romsilva – Ocolul Silvic Lunca Timișului au surprins imagini splendide cu emblematicele specii de flori din Banat.


Ce parere ai despre aceasta stire?