Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI SPECTACULOASE! Lacul din China care își schimbă culorile (FOTO)

Publicat:

Natura ofera spectacole unice, iar lacul sarat din Yuncheng, China, a devenit, datorita jocului culorilor pe care-l ofera, una dintre cele mai populare atractii turistice din lume, scrie mediafax.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 814. Imagini cu distrugerile provocate de Ucraina la baza rusa Belbek din Crimeea, publicate de presa internaționala

10:15, 17.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 814. China pledeaza pentru convocarea la timp a unei conferinte internationale de pace recunoscuta atat de Rusia, cat si de Ucraina, cu participarea egala a tuturor partilor si discutii corecte asupra tuturor optiunilor.

O autostrada din China s-a prabușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO

11:00, 01.05.2024 - O situație cu urmari dramatice a curmat cel puțin 19 vieți. Nenorocirea a avut loc in China. O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, potrivit Associated Press. Zeci de persoane, duse la spital Optsprezece…

Santorini „made in China”: Imagini surprinzatoare cu o copie perfecta a insulei grecești VIDEO

15:00, 21.04.2024 - O tiktokerița a dezvaluit ca a vizitat cea mai emblematica insula a Greciei la peste 7.000 de kilometri distanța - in China. Yasmin von Roon, in varsta de 27 de ani, a ramas uluita cand a descoperit stațiunea Dali’s Ideal State - o copie fidela a insulei Santorini.

Concurența din China și mașinile electrice schimba piața auto germana. Migrație in masa spre domeniul apararii

10:46, 21.04.2024 - Producatorii auto din Germania sunt in criza, atat din cauza concurenței din China, cat și a evoluției mașinilor electrice, ceea ce face ca mii de lucratori cu inalta calificare sa migreze.

Incepe sa prinda contur! IMAGINI spectaculoase de pe un lot al primei autostrazi din Romania care va strapunge Carpații

10:50, 10.04.2024 - Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere din Romania a anunțat ca pe A1, lotul 5, se monteaza grinzile prefabricate la pasajul din zona Nodului Rutier Bascov, astfel ca pana pe 30 aprilie circulația se va desfașura dirijat.

Cu ce se ocupa fosta soție a lui CRBL, Elena Andreianu. Imagini spectaculoase de la nunta lor din anul 2006. Au anunțat divorțul / FOTO

13:05, 04.04.2024 - CRBL a anunțat divorțul de soție! Cu ce se ocupa fosta partenera a cunoscutului artist, Elena Andreianu. Imagini spectaculoase de la nunta pe care au avut-o in anul 2006. Cei doi au trait multe momente frumoase impreuna.

Video | Imagini spectaculoase de acum 52 de ani din Romania! Prima promoție de femei agent de circulație!

18:45, 02.03.2024 - Video | Imagini spectaculoase de acum 52 de ani din Romania! Prima promoție de femei agent de circulație! Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a publicat un video cu primele femei agent de circulație din București, filmat in urma cu nu mai puțin de 52 de ani. ”Tinerele cauta o cale de unire a grației…

Cum arata casa in care locuiește Silviu Prigoana, din centrul Bucureștiului. Imagini spectaculoase din interior

18:00, 27.02.2024 - Silviu Prigoana a avut grija ca vila sa din Capitala sa fie amenajata cu bun gust și spune ca se simte ca in vacanța in casa lui, avand atat mare, cat și munte acolo. Iata imagini din interiorul locuinței in care a stat candva cu Adriana Bahmuțeanu!


Ce parere ai despre aceasta stire?