Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini şocante! Un elev din Rovinari a fost bătut de un profesor pe holul şcolii, fiind lovit în mod repetat cu capul de un hidrant!

Publicat:

Un caz socant lasa pe toata lumea fara cuvinte! Un profesor dintr-o scoala din Rovinari a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce lovea un elev cu capul de un hidrant de pe holul scolii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

Imagini incredibile in Iași. Risca o pedeapsa uriașa dupa ce și-a lovit cainele cu poșeta VIDEO

18:21, 21.05.2024 - In urma cu o saptamana, un videoclip postat de un ieșean pe rețelele de socializare a starnit un val de reacții dure in mediul online. In imagini aparea o femeie care lovea un caine cu o poșeta, in timp ce urca in autobuz.

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

VIDEO/ Imagini șocante din Polonia - Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Varșovia, distrus in totalitate de un incendiu uriaș

15:55, 12.05.2024 - Un centru comercial din Varsovia a fost distrus aproape in totalitate de un incendiu masiv izbucnit sambata noaptea, fara a se inregistra victime umane, au anuntat autoritatile poloneze, potrivit Reuters.Complexul comercial Marywilska 44, ce gazduia aproximativ 1.

Imagini șocante. Fostul ministru al economiei din Kazahstan și-a batut soția, pana la moarte, timp de 8 ore intr-un restaurant VIDEO

20:50, 08.04.2024 - Procesul unui fost ministru guvernamental acuzat ca și-a batut soția pana la moarte a captat atenția publicului din Kazahstan, iar unii il vad ca pe un test decisiv pentru promisiunea președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai dreapta și mai echitabila.

Reacția conducerii școlii din Bacau, dupa ce doi elevi și-au batut profesorul de geografie. Colegii au luat parte la scenele șocante: ”Se jucau...”

10:10, 28.03.2024 - Bataia de la școala din Bacau a ajuns in atenția tuturor, inclusiv a conduceriim care a reacționat. Directorul școlii a privit imaginile cu conflictul revoltator din timpul orein de geografie, cand un profesor a fost batut de doi elevi, iar un alt cadru didactic a fost pus la pamant. Iata ce parere…

Un copil a facut toxiinfecție alimentara dupa ce a mancat un sandwich cu varza stricata și muște, la școala - VIDEO

11:16, 21.03.2024 -  Imagini șocante publicate de tatal elevului in mediul online, cu sandwichul stricat. Acesta spune ca fiul sau s-a ales cu o toxiinfecție alimentara dupa ce a consumat produsele.Parintele spune ca a anunțat și conducerea școlii, insa telefonul i-a fost inchis in nas."L-am vazut schimbat la fața, era…


Ce parere ai despre aceasta stire?