Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI ȘOCANTE Accident GRAV în Chitila: Un motociclist a murit după ce a fost lovit de o mașină care nu i-a acordat prioritate

Publicat:

Un accident rutier a avut loc, joi dimineața, in Chitila, fiind implicate doua mașini și o motocicleta. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, insa motociclistul a decedat.

Potrivit IPJ, Ilfov una dintre mașini nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism și motocicletei.

Conducatorul  autoturismului a efectuat virajul la stanga din parcarea Porsche, fara sa se asigure și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Mercedes și motocicletei care se deplasau regulamentar din direcția Dragomiresti-A1, potrivit politistilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Un barbat a murit in urma unui accident feroviar grav. Buldoexcavatorul pe care il conducea, lovit in plin de un tren

16:25, 11.03.2024 - Un accident feroviar cumplit a avut loc in localitatea Caiuti din judetul Bacau. Un tren plin cu pasageri a spulberat un buldoexcavator. Un barbat care conducea un buldoexcavator  nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata și a fost izbit in plin de un tren in care se aflau 40 de calatori.…

O fata a murit, iar trei persoane fiind ranite intr-un accident intre un autotren, un autoturism si o caruta

22:25, 06.03.2024 - O fata de 19 ani a murit, iar trei persoane au fost ranite, miercuri seara, intr-un accident rutier pe DN 5C in judetul Giurgiu. ”O tanara, de aproape 19 ani, si-a pierdut viata, in aceasta seara, in urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN5C, intre localitatile Gaujani si Pietrisu. In eveniment…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident la Balți: O șoferița a ajuns cu mașina in parapet, dupa ce s-a lovit cu un troleibuz caruia nu i-a acordat prioritate

12:35, 27.02.2024 - Poliția a confirmat un accident produs pe o strada din Balți cu implicare a doua unitați de transport. Preliminar s-a constatat ca șoferița mașinii „Volkswagen Passat” nu a acordat prioritate unui troleibuz care venea din sens opus in timp ce aceasta efectua manevra de intoarcere.


Ce parere ai despre aceasta stire?