Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini DEZASTRUOASE. Oraşul Mosul din Irak, ruinat complet în urma bombardamentelor

Publicat:

Imagini triste au fost filmate de o drona lansata deasupra orasului Mosul din Irak. Dupa noua luni in care localitatea s-a aflat sub controlul gruparii teroriste , acolo nu a mai ramas nicio cladire intreaga. In urma bombardamentelor, orasul a fost complet ruinat.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Imagini halucinante cu mașina in care a murit Madalin, baiatul din Olt. A fost distrusa complet și au ramas doar fiare / FOTO

10:10, 23.04.2024 - Madalin a murit in condiții ingrozitoare, iar acest lucru il confirma și imaginile ingrozitoare cu mașina lui, dupa tragedie. Dintr-o mașina noua și frumoasa, aceasta s-a transformat intr-un morman de fiare și a fost distrusa complet. Din acel loc a fost extras trupul neinsuflețit al lui Madalin.

Imagini din Rusia unde e zi de doliu național dupa atacul terorist. Steagurile au fost coborate in berna. Cautarile victimelor continua

11:16, 24.03.2024 - In Rusia este zi de doliu duminica și steagurile au fost coborate in berna, dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte din Moscova, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic.

Statul Islamic difuzeaza imagini din timpul atacului terorist de la Moscova

08:15, 24.03.2024 - O inregistrare video aparent filmata de atacatorii salii de concert de la periferia Moscovei a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic (SI), potrivit grupului SITE, specializat in cercetare anti-terorism.

Statul Islamic a publicat imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova

02:55, 24.03.2024 - Statul Islamic a facut publice imagini despre care sustine ca sunt din timpul atacului de langa Moscova, informeaza Rador Radio Romania. Sambata, Statul Islamic a facut publice pe canalul sau de Telegram ceea ce sustine ca ar fi inregistrari video din timpul atacului ce a avut loc asupra salii de…

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.

Lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare / PAPARAZZI

23:01, 01.03.2024 - Dovada clara ca lui Marius Bodochi ii place sa rezolve totul direct și nu se uita la bani! Imagini rare cu actorul. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins in ipostaze de senzație.


Ce parere ai despre aceasta stire?