Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini ADORABILE! Ponei pe care i-ai putea confunda ușor cu o jucărie de pluș: Uite cum arată cel mai mic din lume

Publicat:

Lumea animalelor este pentru noi, oamenii, fascinanta. Fie ca vorbim de animale salbatice sau domestice, universul lor abunda în frumusețe.

Câini, pisici de toata frumusețea sunt expuși de catre stapânii lor pe rețelele de socializare. Însa, recent, internetul a fost cucerit de câteva fotografii care înfațișeaza cei mai mici ponei din lume.

De marimea unui bebeluș, aceștia par a fi absolut adorabili. Priviți! 

Vezi sezonul INTEGRAL "" pe AntenaPlay!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este pe val in lumea fotbalului, dar nu uita nici de iubita! Pentru Valentin Mihaila, nimic nu este mai important decat partenera. Imagini exclusive cu atacantul echipei Parma și Ami Colhon / PAPARAZZI

22:55, 01.06.2024 - Valentin Mihaila și noua lui iubita s-au afișat impreuna pentru prima data in urma cu cateva saptamani și se pare ca se ințeleg din ce in ce mai bine. Fotbalistul și actuala partenera au fost vazuți in timp ce se plimbau intr-o zona buna a Capitalei. Cum au fost surprinși.

Mireasa, sezonul 3. Imagini adorabile cu fiica Izabelei și a lui Blaze. Cat de mult a crescut micuța: „Adorabilo!”

17:15, 31.05.2024 - Izabela, fosta concurenta de la Mireasa sezonul 3, a publicat mai multe imagini induioșatoarea cu fetița ei și a lui Blaze. Ipostazele in care s-a lasat pozata micuța au „topit” inimile oamenilor din mediul online.

Imagini șocante cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in octombrie 2023, publicate de președintele Israelului. „Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”.

09:25, 23.05.2024 - O inregistrare video ce surprinde imagini dure din timpul capturarii de catre Hamas, in octombrie anul trecut, a femeilor soldat israeliene a fost data publicitații de președintele Israelului.

VIDEO Imagini dure cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in 7 octombrie, publicate de președintele Israelului: „Au fost batute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice / Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”

21:16, 22.05.2024 - Un clip video de trei minute, in care tinere israeliene sunt luate ostatice de teroriștii Hamas in 7 octombrie 2023, a fost distribuit pe rețeaua X de președintele Israelului, Isaac Herzog. In imagini se pot vedea fete cu sange pe fața, speriate și tarate de barbați inarmați. „Au fost batute, amenințate…

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cosmin Natanticu: „Nu se poate așa ceva, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 05.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

„iUmor”, 24 martie. Surprize pentru Cheloo in ediția din aceasta seara, chiar de ziua lui: „Ne-a amenințat sa nu-i luam nimic”

15:45, 24.03.2024 - Cheloo, cunoscutul artist și jurat la emisiunea „iUmor”, implinește astazi, 24 martie, varsta de 46 de ani. Vedeta de la Antena 1 va avea parte de o mulțime de surprize in ediția din aceasta seara a emisiunii din care face parte.Cel de-al șaselea episod al noului sezon „iUmor - Alege comedia”, difuzat…

Imagini de la nunta lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa lupta cu o boala grava. Cantarețul și soția lui s-au casatorit anul trecut / FOTO

19:10, 10.03.2024 - Lumea lautarilor este in doliu, dupa ce Marius Țepeliga a murit. S-a confruntat o buna perioada cu probleme grave de sanatate, iar in luna ianuarie a fost supus unei intervenții chirurgicale, in urma careia a avut nevoie de sange. In cele mai grele momente, soția, Andreea, i-a fost alaturi.


Ce parere ai despre aceasta stire?