Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilona şi Ristei au câştigat a cincea gală cu transformarea în Cher. Emisiunea, lider de audienţă pe toate categoriile de public

Publicat:

Cea mai noua editie a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, castigata de catre cuplul Ilona si Ristei cu o super transformare in Cher, s-a impus ca lider detasat de audienta, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Ilona și Ristei, criza de ras in timpul repetițiilor de la Te cunosc de undeva!, pentru noile personaje de saptamana aceasta: „Este un fel de Sandu Ciorba, in chineza!”

21:50, 18.04.2024 - Cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a ținut pe Ilona și pe Ristei cu sufletul la gura, dupa ce, la finalul galei trecute, ruleta nu le-a dezvaluit care sunt noile personaje pe care trebuie sa le

Ilona și Ristei, criza de ras in timpul repetițiilor pentru noile personaje: „Este un fel de Sandu Ciorba, in chineza!”

13:40, 18.04.2024 - Ilona și Ristei au avut o criza de ras in timpul repetițiilor de la Te cunosc de undeva!, pentru noile personaje de saptamana aceasta. O noua ediție, sambata, de la 20:00 pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Ilona și Ristei, 6 ore la make-up pentru transformarea ȋn Pedro Capo & Farruko la Te cunosc de undeva!: „Nu pot sa cred ca ȋti dai doctoratul cu asta!”

12:15, 05.04.2024 - Cea mai noua gala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 le va aduce Ilonei și lui Ristei o trecere neașteptata de la Motanul Danila și Veronica la balans pop pe o plaja din Puerto Rico, pe o colaborare cu aproape 3 miliarde de vizualizari – Farruko și Pedro Capo, cu…

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Meciul Columbia - Romania, transmis aseara de Antena 1, lider detasat de audienta

13:05, 27.03.2024 - Amicalul Columbia – Romania, incheiat aseara 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmarit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor condusi de Edi Iordanescu s-a impus aseara ca lider detasat de audienta, la nivelul tutror categoriilor de public.

Connect-R și Shift, emoționați peste masura in fața camerelor de filmat. Ce s-a intamplat: „Imi declanseaza emotii de parca as fi prima oara pe scena”

14:40, 16.02.2024 - Connect-R și Shift fac echipa in emisiunea „Te cunosc de undeva”, sezonul 20, care va incepe sambata la Antena 1. Inca din prima ediție cei doi cantareți au avut parte de un moment plin de nostalgie, care le-a provocat emoții puternice. 2563 de transformari, 127 de concurenti si nu mai putin de 19 sezoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?