Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îl bântuie pe Coman faza de la Cluj? „O reluare am văzut, maximum două”. Ce spune „Mbappe” după ce a rămas în urma lui Olaru: „Doamne, ajută! Să se ducă!”

Publicat:

Continue reading Il bantuie pe Coman faza de la Cluj? „O reluare am vazut, maximum doua”. Ce spune „Mbappe” dupa ce a ramas in urma lui Olaru: „Doamne, ajuta! Sa se duca!” at Info real.

Citeste articolul mai departe pe info-real.ro…  

Sursa articol: info-real.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO/VIDEO Printre puținele industrii salvate la Cluj, Carbochim iși aniverseaza cei 75 de ani de viața in hale complet modernizate / Ruinele vechii platforme, in așteptarea urbanizarii

09:10, 25.04.2024 - Continue reading FOTO/VIDEO Printre puținele industrii salvate la Cluj, Carbochim iși aniverseaza cei 75 de ani de viața in hale complet modernizate / Ruinele vechii platforme, in așteptarea urbanizarii at Info real.

Mihai Stoica anunța: „Va semna! A fost mereu in top 3”

07:05, 16.04.2024 - Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat ca Valentin Crețu (35 de ani) are toate șansele sa continue și din vara. Fundașul dreapta e in ultimele luni de contract. Oficialul roș-albaștrilor a laudat prestația pe care Valentin Crețu a avut-o in meciul cu CFR Cluj (1-0), dar și in alte partide…

Profit.ro: Sonaca investește 38 milioane euro la Cluj pentru contractul Airbus, cel mai mare din istorie, cu nou ajutor de stat. Posibil acord și pe F-35 Lockheed Martin. Belgienii vor produce in Romania și piese de taxi aerian pentru americani

11:10, 12.04.2024 - Continue reading Profit.ro: Sonaca investește 38 milioane euro la Cluj pentru contractul Airbus, cel mai mare din istorie, cu nou ajutor de stat. Posibil acord și pe F-35 Lockheed Martin. Belgienii vor produce in Romania și piese de taxi aerian pentru americani at Info real.

Rețineri la cluj intr-un dosar de fals informatic in forma continuata și alte infracțiuni, azi. Un dosar penal de fals informatic in forma continuata și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, de asemenea in forma continuata, s-a lasat cu re

11:11, 03.04.2024 - Continue reading Rețineri la cluj intr-un dosar de fals informatic in forma continuata și alte infracțiuni, azi. Un dosar penal de fals informatic in forma continuata și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, de asemenea in forma continuata, s-a lasat cu rețineri la Cluj at Info real.

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.

Primul Drum Expres din Transilvania, inaugurat luna aceasta. Va ajuta și trafic spre/dinspre Cluj

15:05, 18.03.2024 - Drumul de 19 kilometri, dintre care 13 kilometri cu profil de drum expres, care va face legatura intre centura municipiului Oradea si autostrada Transilvania (tronson dintre Biharia si frontiera cu Ungaria), este aproape finalizat.

Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania

11:10, 01.03.2024 - Continue reading Linia electrica dintre Porțile de Fier și Reșița prin Anina, de zeci de milioane de euro, a fost finalizata, din asocierea constructoare face parte și o firma din Cluj, e cel mai complex proiect de linie din ultimii 30 de ani in Romania at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?