Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Igor Dobrovolski, în faţa primului test! FC Sahalin va participa săptămâna viitoare la Cupa Ligii

Publicat:

La doua saptamani dupa ce a preluat echipa FC Sahalin din liga a doua a Rusiei, este in fata primului test. Saptamana viitoare, gruparea condusa de campionul olimpic va incepe evolutia la prima competitie oficiala din acest an.

FC Sahalin va participa la Cupa Ligii, turneu in care evolueaza cele mai bune 16 echipe din liga a doua valorica a Rusiei.

Formatia condusa de Dobrovolski va juca intr-o grupa cu , si SKA-Energhia din Habarovsk.

Dobrovolski a semnat cu FC Sahalin pe 26 ianuarie, iar de atunci echipa sa a jucat doua…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un rus a fost condamnat la 15 ani de inchisoare dupa ce a dat foc unui centru de recrutare pentru razboiul din Ucraina

16:26, 03.05.2024 - Un cetatean rus a fost condamnat, vineri, la 15 ani de inchisoare de catre un tribunal militar pentru ca a incendiat un centru de recrutare din orasul Habarovsk, in estul indepartat al Rusiei, a relatat agentia oficiala rusa RIA Novosti, citata de EFE.

Fierbere mare, se asteapta un atac al Iranului!

14:10, 11.04.2024 - SUA si aliatii sai considera ca sunt iminente lovituri majore cu rachete si drone dinspre Iran sau aliati ai acestuia asupra armatei si guvernului din Israel, a informat miercuri Bloomberg, citand surse din domeniul securitatii americane si israeliene.   Se vorbeste de un posibil atac din partea Iranului…

De ce vrea Iohannis la șefia NATO: Țarile din flancul estic sunt in prima linie in fața posturii agresive a Rusiei

11:01, 10.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca tarile din Flancul Estic al NATO sunt in prima linie aliata de descurajare, in fata posturii agresive a Rusiei si este, de aceea, o aspiratie legitima pentru o reprezentare mai semnificativa in structurile de conducere ale NATO.  ”Aderarea tarii noastre…

UE incearca sa scoata un stat din orbita Rusiei și sa il aduca in randurile Occidentului. Planul anunțat de Bruxelles

11:20, 06.04.2024 - Uniunea Europeana a convenit asupra unui plan in valoare de 270 de milioane de euro pentru a scoate Armenia din orbita Rusiei și pentru a-i sprijini economia in contextul tensiunilor tot mai mari din regiune, scrie Politico.

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Alerta in Rusia, dupa ce au fost detectate niveluri crescute de radiații in orașul Habarovsk

14:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters.

Alegeri in Rusia2024: Mii de rusi care fug de razboi voteaza impotriva lui Putin in Caucaz si Asia Centrala

14:15, 17.03.2024 - Mii de rusi care au fugit din tara lor dupa declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei au votat duminica la alegerile prezidentiale din 15-17 martie, in cadrul actiunii masive a opozitiei intitulate "Amiaza impotriva lui Putin", informeaza EFE, potrivit Agerpres. Numai in fata ambasadei Rusiei din…

Armenia iși ingheața participarea la Tratatul de Securitate Colectiva: O noua direcție in politica de securitate?

15:55, 23.02.2024 - La 22 februarie a. c., intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru France 24, premierul armean Nikol Pașinian a tras un semnal de alarma cu privire la intențiile beligerante ale Azerbaidjanului, in pofida discutiilor din cadrul recentei intalniri pe care a avut-o cu președintele azer. Presedintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?