Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată ce se întâmplă dacă masezi acest punct de pe ureche. Sfaturile oferite de specialiști

Publicat:

Stresul și anxietatea au devenit parte din rutina zilnica a tot mai multor persoane. Știți cu toții ca sportul și un stil de viața sanatos va poate ajuta sa va mențineți sanatatea generala insa, uneori, oricat de mult ați incerca, nu puteți gasi timp sa faceți mișcare. Ei bine, in astfel de situații, ar trebui sa incercați masajul urechilor. Iata ce spun specialiștii și ce se intampla daca masezi acest punct de pe ureche.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla daca nu inlocuiești un dinte lipsa? Explicații și Soluții oferite de Dr. Florin Lupu

13:01, 27.03.2024 - Pierderea unui dinte nu este o simpla problema de estetica, ea are consecințe serioase asupra sanatații tale orale și, in extensie, a sanatații generale. Așadar, iți voi impartași de ce este esential sa nu ignori un dinte lipsa și ce soluții poți consider

Motivele pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Sfaturile oferite de specialiști

20:30, 25.03.2024 - Exista mai multe motive pentru care sa folosești protecție solara și cand stai in casa. Specialiștii in domeniu au oferit sfaturi importante cu privire la acest subiect. Iata ce au transmis experții!

Ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Sfaturile importante oferite de Lidia Fecioru: „Acest leac este foarte bun”

12:55, 24.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Lidia Fecioru ajuta pe toata lumea cu leacrile naturale pe care le ofera pentru sanatatea organismului uman. De aceasta data, bioenergoterapeuta a vorbit despre ceaiul care regleaza tensiunea arteriala. Iata ce sfaturi importante a oferit specialista!

Cum iți dai seama ca partenerul și-a pierdut interesul. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Nu mai exista...”

18:35, 13.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care iți arata ca partenerul și-a pierdut interesul. Bioenergoterapeuta a oferit sfaturi prețioase pentru cupluri. Iata ce a declarat specialista despre acest subiect!

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

Trei zodii care pun punct poveștilor de dragoste inainte de Ziua Indragostiților! Certurile și tensiunile i-au adus in impas

10:50, 09.02.2024 - Vești proaste pentru trei zodii din horoscop! Nativii au parte de momente ingrozitoare din punct de vedere sentimental, caci relațiile lor vor ajunge la sfarșit. Acest lucru se va intampla inainte de Ziua Indragostiților, motiv pentru care vor fi foarte dezamgiți de ceea ce se va intampla.

Ce cuvinte trebuie sa rostești daca vrei sa atragi banii in viața ta. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: „Vei vedea efectele lor in cel mai scurt timp”

09:46, 31.01.2024 - Te-ai intrebat vreodata de ce unele persoane par sa atraga bani fara efort, in timp ce altele aproape ii resping? Oamenii care au mulți bani știu ceva ce alții nu știu? Care este secretul lor? Lidia Fecioru iți spune ce cuvinte trebuie sa rostești daca vrei sa atragi banii in viața ta. Sfaturile oferite…


Ce parere ai despre aceasta stire?