Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată ce cărți trebuie să-i citești copilului înainte de somn

Publicat:

Scriitorul și fondatorul Centrului Informațional-Cultural de Sanatate și "Taina Tinereții", , a vorbit in studioul despre carțile pe care le scrie pentru copii și mesajul pe care il transmite prin intermediul scrierilor sale.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce este scorul APGAR sau nota copilului la naștere, cum mai este cunoscuta in popor

18:35, 20.03.2024 - Originea și importanța scorului ApgarScorul Apgar a fost creat de medicul american Virginia Apgar in anii ’50 și a fost conceput pentru a oferi o modalitate rapida și eficienta de evaluare a starii de sanatate a unui nou-nascut. Inițial, acesta a fost destinat sa fie o metoda simpla pentru medicii neonatologi…

Studiu: Alimentele ultraprocesate sunt legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate

15:40, 29.02.2024 - Alimentele ultraprocesate (UPF) sunt direct legate de 32 de efecte nocive pentru sanatate, inclusiv un risc mai mare de boli de inima, cancer, diabet de tip 2, sanatate mintala negativa și deces prematur, potrivit celei mai mari analize de acest gen din lume.

(P) Cele mai frecvente probleme de sanatate ale pisicilor și cum fi prevenite

14:15, 27.02.2024 - Animalele de companie ne ofera multa satisfacție și iubire necondiționata, dar vin la pachet și cu multa responsabilitate. Pentru a le asigura un trai bun, este necesar sa le ingrijim constant, sa le oferim hrana de calitate și sa le ducem la controale medicale periodice.

Mihai Stoica a remarcat 2 fotbaliști in CFR Cluj - Dinamo: „Galop de sanatate! Au jucat singuri”

22:10, 23.02.2024 - CFR Cluj a invins-o pe Dinamo, scor 4-0, in runda cu numarul 27 din Superliga. Mihai Stoica e de parere ca rezultatul arata realitatea din teren. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, crede ca scorul a fost conform cu ce s-a jucat in Gruia. Surprinzator i s-a parut…

Pacienții ar putea fi nevoiți sa aduca medicamente de acasa, la Spitalul Județean Brașov

08:05, 22.02.2024 - ”Pacienții ar putea fi nevoiți sa aduca medicamente și hrana de acasa” iar intervențiile chirurgicale sa fie amanate, din cauza situației financiare ”dezastruoase” in care se afla Spitalul Clinic Județean de Urgența Brașov. Dar ”cel mai grav risc” pentru pacienții spitalului este afectarea activitații…

Recuperarea medicala – O abordare integrata pentru rezolvarea diferitelor afecțiuni și probleme de sanatate

15:10, 20.02.2024 - Disconfortul fizic și psihic provocat de afecțiunile medicale este cu siguranța unul major pentru numeroși pacienți. Impactul pe care durerile diferitelor afecțiuni cronice sau acute il poate avea asupra vieții de zi cu zi este unul semnificativ.

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).


Ce parere ai despre aceasta stire?