Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iașul, primul oraș din România în care se poate călători virtual

Publicat:

Iașul este primul oraș din țara in care se poate calatori virtual tridimensional. Este al cincilea oras din lume care a dezvoltat o aplicație ce ofera posibilitatea unei calatorii virtuale 3D, dupa Tokio, Paris, Londra și New York. Lansarea aplicatiei „Iasi Virtual Reality”, in premiera nationala, a avut loc astazi, 9 noiembrie, de la ora 12.00, in Sala Mare a Primariei Municipiului Iasi.   Aplicația a fost produsa in parteneriat public-privat, de un consorțiu format din Fundația Iași - Capitala Culturala Europeana (FICCE) și companiile ieșene Idei 3D (producție ochelari Google Cardboard) și Sprocket…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prof. univ. dr. Nadji RAHMANIA a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC

17:45, 16.04.2024 - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a organizat luni, 15 aprilie 2024, la ora 14.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu”, ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Nadji RAHMANIA, de la Universitatea din Lille, Franța. In deschiderea ceremoniei, prof.…

Iași: Prof. univ. dr. Nadji RAHMANIA a primit titlul de Doctor Honoris Causa al UAIC

07:40, 16.04.2024 - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a organizat luni, 15 aprilie 2024, la ora 14.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu”, ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului prof. univ. dr. Nadji RAHMANIA, de la Universitatea din Lille, Franța. In deschiderea ceremoniei, prof.…

Studenții de la Universitatea ”Vasile Alecsandri” exploreaza secretele legumiculturii moderne la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultura

15:46, 12.04.2024 - Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultura Bacau a primit in mijlocul sau studenții din anul 3 de la specializarea Inginerie și Management in Alimentația Publica și Agroturism, Facultatea de Inginerie, Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacau. Aceasta intalnire a fost marcata de explorarea…

De Ziua Pasarilor ne inaripam in Gradina Botanica de la Iași. Buna Dimineața la Radio Iași

09:10, 01.04.2024 - Astazi, 1 aprilie, exact de ziua lor, a pasarilor, intalnire in Gradina Botanica „Anastasie Fatu” din @Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Incepand cu ora 10, specialiștii vor strabate aleile Gradinii, ca sa exploreze biodiversitatea avifaunistica a acesteia. Coordonatorul SOR Iași, prof.…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Doliu in lumea culturala romaneasca! A murit Radu Parpauta, cunoscutul scriitor și traducator ieșean

14:15, 14.03.2024 - Nascut in 1955 la Tomești, Radu Parpauta a absolvit Facultatea de Rusa-Romana a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.De-a lungul anilor, a lucrat ca profesor de tara, bibliotecar, documentarist, ghid turistic, traducator și ziarist. Polirom i-a publicat in 2018 volumul de proze scurte „Ramas-bun”,…

Iași: Semimaratonul care schimba destine

10:10, 08.03.2024 - Intr-un demers de sprijin pentru copiii defavorizați, Clubul Rotary Iași Copou, in colaborare cu Salvați Copiii, a organizat conferința pentru lansarea Semimaratonului Iași. Evenimentul de la Iași, programat pe 21 aprilie a.c., se profileaza drept una dintre cele mai mari competiții de alergare. A fost…

Un dulce miros de moarte, de Guillermo Arriaga, prezentata de regretatul prof. univ. dr. Nicolae Crețu – Luni, 26 FEBRUARIE 2024, h 20:30, in emisiunea Viața Rromilor cu Dumitru ȘERBAN

09:31, 23.02.2024 - In prima secvența audio pe care o postam, povestim despre imaginea țiganilor in literatura romana și universala, iar cel care ne vorbește este regretatul prof. univ., dr. in filologie, Nicolae Crețu de la Catedra de Limba și Literatura Romana a Facultații de Litere, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”…


Ce parere ai despre aceasta stire?