Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iaşiul, noul Cluj. Capitala Moldovei a devenit tot mai atractivă. De ce ajunge atât de ușor la inimile tinerilor

Publicat:

Iasul a inceput sa devina un punct de reper pentru foarte multi tineri. Astfel, , cel mai vechi central cultural si universitar al Romaniei, cu o viața plina de evenimente artistice, devine tot mai des casa pentru cei care aleg sa nu mai paraseasca orașul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețineri la cluj intr-un dosar de fals informatic in forma continuata și alte infracțiuni, azi. Un dosar penal de fals informatic in forma continuata și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, de asemenea in forma continuata, s-a lasat cu re

11:11, 03.04.2024 - Continue reading Rețineri la cluj intr-un dosar de fals informatic in forma continuata și alte infracțiuni, azi. Un dosar penal de fals informatic in forma continuata și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, de asemenea in forma continuata, s-a lasat cu rețineri la Cluj at Info real.

Tacthsidis l-a exasperat pe Mutu » Gest inexplicabil in fața antrenorului: „Nu faci așa ceva”

21:00, 02.04.2024 - Panagiotis Tachtisdis (33 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj, a fost eliminat in minutul 11 al partidei cu Corvinul Huneadoara, din sferturile Cupei Romaniei Betano. Experimentatul kijlocaș a facut un gest inexplicabil, chiar in fața lui Adrian Mutu, in tușa. A fost depașit de Lupu, apoi l-a lovit pe…

Superliga | Vedetele etapei a doua din play-off si play-out

10:05, 02.04.2024 - Detinatorii drepturilor tv si Liga Profesionista de Fotbal desemneaza la finalul fiecarui meci cel mai bun jucator.Iata care au fost fotbalistii evidentiati in partidele etapei a doua din play-off si play-out: PLAY-OFF:Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj 1-1, Marius Stefanescu (Sepsi);Universitatea Craiova…

Alerta! Vin vijeliile

13:20, 01.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe informari pentru inceputul saptamanii. De luni seara, de la ora 20 si pana marti la ora 8, jumatate de tara intra sub cod galben de vijelii si instensificari ale vantului. In intervalul menționat vantul se va intensifica treptat in Banat, Crișana,…

Raiul narciselor, lalelelor și magnoliilor: Gradina Botanica din Cluj trece la programul prelungit de primavara

14:20, 31.03.2024 - Cu sosirea primaverii, Gradina Botanica se transforma intr-un adevarat paradis floral. Narcisele și lalelele timpurii iși "imbraca" acum petalele colorate, pregatindu-se sa iși incante privitorii.

Capitala Moldovei, vazuta prin ochii unui IT-ist care a lucrat 13 ani in strainatate. Ce atuuri are Iașiul

15:35, 18.03.2024 - In ultimii ani, domeniul IT a devenit extrem de cautat printre tinerii ieșeni. Astfel, facultațile din Iași specializeaza, anual, mii de studenți care sunt pregatiți sa se angajeze in marile companii care și-au facut apariția pe piața din capitala Moldovei.

Maria Forna, intalnire cu ministrul Justiției pe tema consumului și a traficului de droguri in randul tinerilor

10:05, 29.02.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, s-a intalnit, mercuri, la Cluj, cu prefectul Irina Munteanu, inspectorul general al ISJ Cluj, Marinela Marc, chestorul șef al IPJ Cluj, Mihai Rus, comisarul șef al Centrului Antidrog, Sebastian Marcu, și Maria Forna, președinte ATOP Cluj.

Iasiul, sufocat din cauza traficului. Transportul in comun este vazut ca o principala solutie

16:50, 07.02.2024 - Capitala Moldovei, Iașiul, unul dintre cele mai mari orase ale tarii, este sufocata de masini, iar acest lucru este resimtit din plin de populatie. La orele de varf, oamenii asteapta ore in sir, in autoturisme, pentru a ajunge acasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?