Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iadul bucătarilor a intrat la apă! Certurile dintre fetele se lasă din nou cu pahare aruncate

Publicat:

Dupa ce eliminarea Angelei a adus puțina liniște în sufletul echipei roșii, Rebeca le amintește ca înca nu au reușit sa o elimine. Maria îi este din nou victima, într-o discuție aprinsa despre comportamentul doamnei Rebeca, în apararea careia sare Paul, fiul sau.

Cum acesta nu vroia sa creada ce spun fetele și ținea doar cu varianta mamei sale, Flori s-a gândit sa-i faca o demonstrație și i-a aratat cum mama sa i-a aruncat un pahar de apa în fața Ianei, chiar cu o seara înainte.

De data aceasta, Rebeca este cea care a simțit dușul…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea! Sezon 10, 22 mai 2024. Cum au oprit Jador și Rikito o mașina: „Pune-te pe burta!”

21:01, 22.05.2024 - Jador și Rikito Watanabe au fost protagoniștii unui moment demn de filmele de comedie, in ediția de Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea! difuzata pe 22 mai 2024, pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 17 din sezonul 3. Bebe Cotimanis, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 09.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Max Verstappen a caștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM in AntenaPLAY

12:05, 21.04.2024 - Max Verstappen a caștigat Marele Premiu de Formula 1 al Chinei! Pilotul olandez a obținut o noua victorie importanta in acest sezon din „Marele Circ”. Cursa de la Shanghai a fost plina de evenimente incendiare, iar piloții s-au luptat pentru primele poții pana in ultimele tururi. De asemenea, au avut…

Pepe rupe tacerea și aflam ca fetițele Rosa și Maria locuiesc cu el, nu cu mama lor, Raluca Pastrama: „Fetele nu vin in vizita, locuiesc cu mine”

16:40, 01.04.2024 - Pepe este unul dintre cei mai renumiți cantareți romani, iar pe plan personal a avut parte de mai multe provocari. In prezent, se bucura de o familie minunata, mai ales de cand și-a refacut viața cu Yasmine Ody, cea care i-a oferit un baiețel, noteaza click.ro. Cum se ințelege totuși cu fosta soție,…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Flori, fete și fotbal. De ziua lor, fetele din SuperLiga feminina se pregatesc de meciuri

18:25, 08.03.2024 - Este primul 8 martie in care campionatul feminin din Romania este SuperLiga feminina. In timp ce fetele se pregatesc pentru meciurile din play-off-ul și play-out-ul competiției, le uram atat lor, cat și cititoarelor “La mulți ani” și o zi la superlativ!

Polițiștii au imparțit flori la 249 de doamne, cifra reprezentand numarul femeilor ...

14:35, 08.03.2024 - Ziua Internaționala a Femeii a fost marcata in primul rand clasic de polițiști, jandarmi sau pompierii de la ISU, fiind imparțite flori doamnelor, fie ca acestea se aflau la volan, fie ca se deplasau pietonal prin zona centrala a Sucevei și nu numai.Polițiștii au ținut sa foloseasca acest moment și…


Ce parere ai despre aceasta stire?