Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

I-a fost respinsă candidatura la șefia FRF, iar acum se dezlănțuie: "Cum se poate așa ceva? Nici Tribunalul și Curtea de Apel nu recunosc acest Comitet"

Publicat:

, singurul a carui candidatura la președinția FRF a fost respinsa de Comisia de Validare, a facut azi contestație. I-a fost respinsa, pe motiv ca nu indeplinea una dintre condiții, nu avea cele 5 adeziuni din partea unor membri afiliați. Motiv pentru care contestația sa a și fost respinsa. Raducanu a povestit pentru Gazeta cum s-au petrecut lucrurile: "Din toate criteriile din Statut, numai pe cel legat de adeziuni nu l-am indeplinit. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rușii au gasit motiv sa dea vina pe SUA pentru moartea președintelui iranian. Lavrov: „Americanii nu recunosc acest lucru”

14:41, 21.05.2024 - Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat marti, intr-un comentariu legat de accidentul de elicopter in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi, ca sanctiunile americane au inrautatit siguranta aviatiei.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de membru la Curtea de Conturi, respinsa de deputații PAS

16:05, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Candidatura propusa de BCS in funcția de memebru la Curtea de Conturi, respinsa

15:50, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

Iulian Dumitrescu, cercetat pentru fapte de corupție, cale libera spre șefia CJ Prahova / BEJ i-a admis candidatura

17:16, 26.04.2024 - Biroul Electoral Judetean (BEJ) Prahova a admis, vineri, candidatura presedintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean (CJ).

PNL a sesizat Curtea de Arbitraj privind candidatura lui Dumitrescu la șefia CJ Prahova. SURSE

19:50, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat Curtea de Arbitraj privind situatia creata dupa ce Iulian Dumitrescu si-a depus candidatura pentru un nou mandat la șefia CJ Prahova, potrivit unor surse politice. Dumitrescu este sub control judiciar și cercetat pentru fapte de corupție.

Klaus Iohannis a vorbit despre candidatura la șefia NATO: Nu intenționez nici sa ma retrag, nici sa negociez altceva. In continuare consider ca șansele mele sunt rezonabile

19:15, 03.04.2024 - Ana Maria (www.b1tv.ro) Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a fost primit, miercuri, la Palatul Cotroceni de catre președintele Klaus Iohannis. Iohannis a fost intrebat in cadrul unei conferințe de presa despre candidatura la șefia NATO. Președintele Romaniei a precizat ca nu intentioneaza…

Ungaria saluta intrarea lui Iohannis in cursa pentru șefia NATO. Szijjiarto: Nu o sa sprijinim candidatura lui Rutte

17:56, 15.03.2024 - Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca este imbucurator faptul ca Europa Centrala are, in sfarsit, un candidat pentru functia de secretar general al NATO.

Analistul politic Cristian Pirvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a facut calcule. Sunt foarte bune sansele in competitia pentru functia de secretar general NATO”

19:46, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt „foarte bune” sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice.


Ce parere ai despre aceasta stire?