Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hot tradat de telefonul victimei

Publicat:

Un botosanean de 20 de ani, din comuna , care a talharit o tanara din orasul Radauti (Suceava), a fost prins de politisti, dupa ce acestia au reusit sa-l localizeze prin intermediul telefonului mobil...

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un șofer de ambulanța a suferit un AVC in timpul misiunii. „Colegul asistent medical a vazut ca ambulanțierul nu schimba viteza și motorul se tureaza foarte tare”

11:15, 29.04.2024 - Un șofer de ambulanța, de 57 de ani, de la substația de ambulanța din Radauți, SAJ Suceava, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in timpul unei misiuni de salvare de sambata.

Un salvator de la SAJ Suceava a suferit un atac cerebral la volan, in timp ce conducea ...

14:20, 28.04.2024 - Un ambulanțier in varsta de 57 de ani, de la substația de ambulanța Radauți a SAJ Suceava, a facut, sambata, un accident vascular cerebral (AVC) in timp ce se afla la volan, in misiune de salvare. Ambulanța plecase de la Radauți spre o pacienta din Horodnic de Jos, iar la intrarea in aceasta ...

VIDEO | Incendiu de proporții in Suceava: Un bloc de locuințe arde ca o torța

12:40, 20.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, sambata, la acoperisul unui bloc de locuinte din municipiul Radauti. La fata locului intervin pompierii suceveni care, concomitent cu actiunea de stingere a incendiului, actioneaza pentru evacuarea locatarilor de pe doua scari ale blocului.

Oameni evacuați dupa ce acoperișul unui bloc din Radauți a luat foc

12:05, 20.04.2024 - Locuitorii unui bloc din Radauți, județul Suceava, sunt evacuați, dupa ce acoperișul imobilului a luat foc, potrivit mediafax.Conform pompierilor suceveni, arde acoperișul unui bloc cu doua scari.

Panica intr-un supermarket din Radauți cand s-a declanșat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

17:25, 01.04.2024 - Sute de persoane s-au autoevacuat duminica, 31 martie 2024, cand alarma de incendiu s-a declanșat intr-un supermarket din Radauți, județul Suceava. Pompierii au intervenit la fața locului și au descoperit cauza declanșarii alarmei de incendiu.

Un autoturism parcat neregulamentar a dat peste cap traficul pe str. ...

11:05, 21.02.2024 - Un autoturism parcat aiurea a blocat intrarea in parcarea de la Kaufland si a creat haos in circulatia rutiera de pe str. Universitatii, dar si pe bdul George Enescu din municipiul Suceava.Miercuri dimineata, in jurul orei 9.30, un autoturism maca Ford a crea probleme serioase in traficul din ...


Ce parere ai despre aceasta stire?