Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hot disperat: a furat un tub metalic din acostamentul unui drum

Publicat:

Hot disperat: a furat un tub metalic din acostamentul unui drum Un barbat de 48 de ani a fost identificat si este cercetat de politisti pentru furt.

Hotul, din Calatele, este banuita ca ar fi a dislocat cu ajutorul unui tractor un tub metalic care facea parte din acostamentul drumului comunal 121 Belis-Dealu si l-ar fi transportat la domiciliul sau.

Prejudiciul reclamat de reprezentantii primariei este de aproximativ 800 lei, tubul fiind recuperat si predat partii vatamate.

În cauza se continua cercetarile pentru documentarea întregii activitati infractionale, sub…

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Percheziții in Oradea, intr-un caz de evaziune cu hrana pentru animale. Prejudiciul depașește 4,5 milioane de lei

12:25, 17.04.2024 - Trei percheziții au fost facute, in Oradea, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitații Economice Bihor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor.

Mesajul SUA, dupa prima achizitie de gaze din Statele Unite: Continuam sa ajutam Moldova sa se elibereze de santajul energetic

17:50, 02.04.2024 - Statele Unite ale Americii au felicitat Guvernul RM și Energocom pentru prima achiziție de gaz din SUA. „Continuam sa sprijinin eforturile Moldovei de a se elibera de șantajul energetic și de a-și asigura calea catre un viitor european”, se arata in comunicatul Ambasadei SUA la Chișinau.

VIDEO. Percheziții de amploare in Timiș și alte județe, la contrabandiști. Prejudiciu de aproape 13 milioane de euro

10:00, 26.03.2024 - Aproape 100 de percheziții au avut loc in aceasta dimineața pentru destructurarea unor grupari specializate in contrabanda, cu ramificații internaționale. Prejudiciul adus bugetului statului este de peste 12,7 milioane de euro.

PERCHEZIȚII LA O INSTITUȚIE Barbat reținut pentru emiterea de autorizații false

08:16, 16.03.2024 - La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul de Investigare a Criminalitații Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Satu Mare, The post PERCHEZIȚII LA O INSTITUȚIE Barbat reținut pentru emiterea de autorizații false…

Perchezitii intr-un dosar in care un barbat e acuzat ca a mutilat zece persoane prin operații estetice

10:05, 12.03.2024 - Politistii din Constanta fac 15 perchezitii intr-un dosar in care un barbat este acuzat ca a facut interventii chirurgicale estetice in urma carora zece persoane ar fi fost mutilate. Prejudiciul in dosar este de aproape doua milioane de euro.

15 percheziții in București, unde un barbat a facut intervenții chirurgicale estetice nereușite

09:56, 12.03.2024 - Polițiștii din Constanța fac percheziții marți dimineața in Constanța și București, intr-un caz in care un barbat a facut intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, in urma carora 10 persoane au fost vatamate. Prejudiciul este de aproape 2 milio

Inteligența artificiala creaza vinuri in Moldova: O bautura revoluționara, expusa la o expoziție din Germania

12:00, 11.03.2024 - Un vin moldovenesc, creat cu inteligența artificiala a fost expus la o expoziție din Germania. „Chelaris este o fuziune intre patrimoniul viticol secular al țarii și cele mai avansate tehnologii”, menționeaza Ministerul Agriculturii.

Șoferița agresata de un barbat parcat pe un loc amenajat pentru incarcarea mașinilor: „Taci ca-ți dau și o flegma!”

23:00, 22.02.2024 - Totul ar fi inceput de la o simpla rugaminte, atunci cand femeia agresata l-ar fi rugat pe șoferul iritat sa iși mute autovehiculul pentru a-și putea incarca mașina electrica. Din imagine, se poate observa cum autovehiculul cu nr. de inmatriculare CJ 99 XLX este parcat intr-o zona de incarcare a mașinilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?