Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop vineri, 29 decembrie. Două zodii trec prin schimbări radicale, iar un nativ are parte de o surpriză neplăcută

Publicat:

Predicțiile horoscopului zilei de vineri, 29 decembrie, indica schimbari radicale pentru doua zodii. Nativii unui alt semn zodiacal vor avea parte de o surpriza neplacuta ultima zi din aceasta saptamana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei zodii pentru care luna mai va fi decisiva. Apar schimbari radicale in viața lor, la care nu s-ar fi așteptat

09:45, 09.05.2024 - Vești noi pentru trei zodii din horoscop! Luna Mai va fi decisiva pentru ei, astfel ca trebuie sa se aștepte sa treaca prin schimbari radicale, care le vor decide destinul. Nativii nu se așteptau ca acest lucru sa se intample, caci și-au facut planuri pentru tot restul anului. Ei bine, totul se va schimba.

Ziua de 11 aprilie vine cu schimbari pentru 3 zodii! Tot ce trebuie sa știe nativii despre ce urmeaza

14:16, 10.04.2024 - Trei zodii trec prin schimbari incredibile maine! Ziua de 11 aprilie vine cu vești noi pentru ei, pentru care trebuie sa fie pregatiți. Nativii vor fi forțați sa ia decizii radicale in doar cateva ore, astfel ca destinul lor se schimba complet. Iata tot ce trebuie sa știe despre ziua de 11 aprilie!

PSD ii face o surpriza neplacuta lui Klaus Iohannis: transfera chiar din oamenii președintelui

10:30, 03.04.2024 - PSD ii face o surpriza neplacuta președintelui Klaus Iohannis și transfera de la Forumul Democrat al Germanilor din Romania, formațiune foarte apropiata de Iohannis. Corina Bokor, viceprimarul Sibiului, a trecut la PSD, asta dupa ce nu a mai prins lista de consilieri a FDGR pentru Primaria Sibiu. ”Viceprimarul…

Mercur intra in retrograd in 1 aprilie. 3 zodii care se vor confrunta cu schimbari majore

12:40, 01.04.2024 - Vești noi pentru zodii! Mercur intra astazi, 1 aprilie, in retrograd! Destinele pentru trei zodii vor trece prin schimbari majore, pentru care trebuie sa fie pregatite. Nativii sunt puși in fața unor situații greu de trecut, cu care vor fi nevoiți sa se obișnuiasca.

Trei zodii vor fi cerute in casatorie in luna aprilie. Primavara va avea o alta semnificație pentru ele

10:10, 22.03.2024 - Viața a trei zodii din horoscop se va schimba radical in acest an. Nativii se logodesc și vor trai clipe unice alaturi de partenerii lor. Luna aprilie vine cu multe cereri in casatorie și multe surprize, la care nimeni nu se aștepta.

Horoscopul zilei de 8 martie 2024. Taurii au nevoie de timp

06:30, 07.03.2024 - Horoscopul zilei de 8 martie 2024. Taurii au nevoie de timpHoroscopul zilei de 8 martie 2024 spune ca Taurii au nevoie de timp pentru a analiza și procesa lucrurile in ritmul lor. Chiar daca au o mulțime de lucruri de facut, nativii acestei zodii in sfarșit pot aranja totul așa cum considera ca e…

Horoscop marți, 5 martie. Capricornii nu trebuie sa ia decizii radicale, iar nativii unei zodii se bucura de caștiguri

22:00, 04.03.2024 - Pentru marți, 5 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Unui nativ ii este greu sa ia hotarari, in timp ce o alta zodie ar trebui sa participe la lecții de yoga.

Doua zodii cu noroc la bani in ultima zi din februarie 2024. Nativii dau lovitura peste o zi

13:45, 28.02.2024 - Doua zodii se imbogațesc in ultima zi din februarie 2024! Acești nativi au in sfarșit noroc la bani și reușesc sa iși duca planurile la bun sfarșit. Afla din randurile de mai jos despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?