Hidroelectrica a câştigat procesul cu ANRE privind exporturile de energie, la Curtea Europeană de Justiţie
Publicat:Hidroelectrica a castigat, la Curtea Europeana de Justitie (CJUE), procesul cu Autoritatea Nationala de Reglementare (ANRE), dupa ce reglementatorul a interzis producatorilor sa exporte energie electrica, potrivit unui comunicat al companiei, remis, vineri, AGERPRES.
"In data de 17 septembrie a.c., Curtea Europeana de Justitie (CJUE) a dat castig de cauza Hidroelectrica in procesul cu ANRE avand ca obiect restrictiile impuse de reglementator cu privire la exporturile de energie electrica, in cauza C-648/18 (Trimitere preliminara - Piata interna a energiei electrice - Libera circulatie…
Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…
Sursa articol: agerpres.ro
Stiri pe aceeasi tema
Cat vei plati pentru energia electrica daca nu ai contract pe piața libera. Lista sumelor este aici
16:46, 17.01.2021 - Incepand cu 1 ianuarie 2021, romanii nu mai platesc preturi stabilite de Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie (ANRE), motiv pentru care consumatorii sunt cei care decid cine le va furniza curentul electric. Nu ai inca contract pe piata libera?! Lista sumelor de mai jos iti arata exact cat…
Ministrul Energiei: “Clienții vor fi automat transferați in piața concurențiala, la cel mai mic preț”
16:45, 15.01.2021 - Ministrul Energiei: “Clienții vor fi automat transferați in piața concurențiala, la cel mai mic preț”. Deși cu intarziere, autoritatile fac lumina in scandalul facturilor uriase la energia electrica! Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat vineri ca Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul…
Razvan Nicolescu: ”ANRE vrea sa determine consumatorii sa incheie contracte cu furnizorul actual de energie, ceea ce este anticoncurential.” Reacția autoritații de reglementare
16:35, 05.01.2021 - Razvan Nicolescu: ”ANRE vrea sa determine consumatorii sa incheie contracte cu furnizorul actual de energie, ceea ce este anticoncurential.” Reacția autoritații de reglementare UPDATE Noul ordin al ANRE, prin care consumatorii pot incheia contracte pe piata concurentiala pana la 31 martie…
Scandalul facturilor la energie: ANRE creeaza avantaje concurențiale marilor furnizori
09:50, 05.01.2021 - Autoritatea Naționala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) emite ordine care ar putea favoriza furnizorii de ultima instanța, adica ENEL, CEZ, Electrica, E.ON, în raport cu alți furnizori, în contextul liberalizarii pieței energiei electrice. Teoretic, piața energiei s-a liberalizat…
Perioada pentru incheierea unui contract de furnizare a energiei pe piața libera, pentru ofertele valabile la 1 ianuarie 2021, va fi prelungita pana pe 31 martie – proiect de Ordin
20:35, 04.01.2021 - Autoritatea Naționala de Reglementare in Domeniul Energiei vrea sa prelungeasca pana pe 31 martie 2021 perioada in care pot fi incheiate contracte de furnizare a energiei electrice astfel incat clienții casnici... The post Perioada pentru incheierea unui contract de furnizare a energiei pe piața libera,…
Perioada pentru incheierea unui contract de furnizare a energiei pe piața libera va fi prelungita pana pe 31 martie- proiect de Ordin
17:40, 04.01.2021 - Autoritatea Naționala de Reglementare în Domeniul Energiei vrea sa prelungeasca pâna pe 31 martie 2021 perioada în care pot fi încheiate contracte de furnizare a energiei electrice astfel încât clienții casnici sa beneficieze de prețul din oferta concurențiala, potrivit…
Piața libera a energiei crește prețurile la curent. Cum scapi de aceste scumpiri in 2021 – GHID
10:15, 01.01.2021 - Inainte cu o zi ca anul 2020 sa se incheie, ANRE (Autoritatea Naționala de Reglementare in Domeniul Energiei) a facut un anunț printr-un comunicat de presa, care trebuia facut mult mai devreme. Anunțul este legat de piața libera de energiei electrica care crește prețurile la curent. Cum scapi de scumpirile…
INFOGRAFICE Cum poți alege cea mai buna oferta de furnizare a energiei electrice- Recomandarile ANRE
02:35, 22.12.2020 - De la 1 ianuarie 2021, prețul final al energiei electrice va fi liberalizat, adica se va forma în funcție de piața, în condiții concurențiale, și nu va mai fi reglementat de catre autoritatea din domeniu. Fiecare consumator va avea dreptul sa își schimbe furnizorul de energie electrica…