Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Házkutatás a sepsiszentgyörgyi kórházban indokolatlanul megállapított rokkantsági nyugdíjak miatt

Publicat:

A (DGA) tisztjei hazkutatast tartanak csutortokon a sepsiszentgyorgyi surgossegi megyei korhaznal, a nyugdijbiztositonal – az ugyben erintettek orvosok, akik kenopenzt fogadhattak el a rokkantsagi nyugdij megadasaert vagy fenntartasaert.

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halalos baleset Banffyhunyadon. Ket kisgyerek eletet vesztette egy megfontolatlan dontes miatt

16:47, 27.04.2019 - Rendorségi források szerint, két autó ütközött szombat hajnalban egy 49 éves bukaresti férfi hibájából. Úgy tunik a jobb oldali kormánnyal rendelkezo jármu vezetoje a szembejövo forgalmi sávra…

Negy szemely kerult korhazba egy tomblakasban kiutott tuz miatt

15:55, 17.02.2019 - Andrei Biris, az ISU szóvivoje arról tájékoztatott, hogy reggel 5 óra körül érkezett a riasztás, miszerint a kolozsvári Micus sétány egyik tömbházának földszintjén tuz ütött ki.…

Uzleti forgalma 1 szazalekara birsagolta az ASF az NN nyugdijalapot felretajekoztatas miatt

15:58, 13.04.2017 - A Penzugyi Felugyelet (ASF) igazgatotanacsa csutortokon ugy dontott, uzleti forgalma 1 szazalekara, vagyis 750 000 lejre birsagolja az NN nyugdijalapot valotlan informaciok terjesztese miatt – jelentette be Ion Giurescu, az ASF nyugdijalapokert felelos alelnoke.

Hargita megye: megkeseltek Marefalva polgarmesteret egy legeltetessel kapcsolatos nezetelteres miatt

14:58, 07.04.2017 - Korhazba kerult Kovacs Imre, a Hargita megyei Marefalva polgarmestere, miutan egy falubeli, legeltetessel kapcsolatos nezetelteres miatt megkeselte. A feltetelezett elkoveto jelentkezett a rendorsegen, es kihallgatjak.

Gondatlansagbol elkovetett emberoles miatt indul eljaras a ferfi ellen, aki emberek koze hajtott

13:57, 30.03.2017 - Gondatlansagbol elkovetett emberoles es testi sertes miatt indit eljarast a rendorseg a ferfi ellen, aki csutortokon autojaval a Leoni ceg alkalmazottainak egy csoportjaba hajtott. Egy szemely meghalt, oten korhazba kerultek.

Kulugy: 20 romaniai turista rekedt Mexikoban egy spontan tiltakozas miatt

14:57, 28.03.2017 - A roman kulugyminiszterium kedden sajtokozlemenyben tajekoztatott arrol, hogy husz romaniai turista vette fel a kapcsolatot a mexikoi nagykovetseggel, miutan El Camaron falu kijaratanal ragadtak egy spontan tiltakozo akcio miatt.


Ce parere ai despre aceasta stire?