Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hartă. S-a descoperit în Cetatea Sfântă locul exact unde stătea Iisus când a fost judecat şi condamnat la moarte

Publicat:

Arheologii care au analizat timp de 15 ani datele pentru a ajunge la concluzia anuntata, noteaza Daily Mail. Acestia spun ca locul pe care l-au identificat se potriveste cu ceea ce apare in descrierea procesului facuta in Evanghelia dupa Ioan.

Ruinele palatului care i-a apartinut lui Irod cel Mare, descoperite in urma cu 15 ani, au fost examinate cu atentie si asa s-a ajuns la concluzia ca locul unde a stat Mantuitorul cand a fost judecat si condamnat la moarte se afla intre o poarta si o piatra neuniforma din pavaj (sub ). Pelerinii si turistii vor avea curand posibilitatea…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se tine postul negru in Vinerea Mare 2024. Rugaciunea pe care e bine sa o rostești

10:56, 02.05.2024 - Vinerea Patimilor sau Vinerea Mare si e ziua in care Hristos, arestat fiind, a fost dus la guvernatorul roman Pilat din Pont. Apoi, Mantuitorul a fost rastignit pe cruce și a murit pentru iertarea pacatelor neamului omenesc. In bisericile ortodoxe, este singura zi aliturgica, adica nu se oficiaza Sfanta…

„Unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta” – Exegeza la Evanghelia Duminicii ...

11:05, 18.03.2024 - Textul randuit de Biserica pentru a se citi in Duminica Izgonirii lui Adam din rai, din Evanghelia dupa Matei, capitolul 6, versetele 14-21, face parte din Predica de pe munte si este o continuare a Rugaciunii „Tatal nostru".Dupa ce Mantuitorul le-a vorbit apostolilor despre milostenie ...

Pastila pentru suflet, 7 martie. Pilda zilei: Cele șapte zile ale saptamanii

08:55, 07.03.2024 - Pilda zilei: Cele șapte zile ale saptamanii Un țaran lucra intr-o zi de Duminica la camp, in timp ce consateanul lui credincios se ducea la sfanta biserica.Primul incepu a-și bate joc de vecinul lui, considerandu-l habotnic. Insa credinciosul ii spuse:– Prietene, ce ai spune daca eu aș avea 7 galbeni…

„Priviri” din orașul Baia Mare (VI): Piața Cetații, sfarșitul secolului XIX

10:26, 06.03.2024 - Cu postarea de astazi ne aflam tot in centrul istoric al orașului Baia Mare respectiv, pe una dintre arterele adiacente pieței centrale. Aproximativ la mijlocul laturii de sud, o straduța pietonala, scurta și ingusta ne conduce spre o piațeta care odinioara a fost incredibil de aglomerata iar parcursul…

Cea mai veche biserica medievala din Romania. A fost ridicata pe ruinele unui templu dedicat Zeului Marte, unde o poți gasi

15:05, 05.03.2024 - Exista o biserica ce nu se aseamana cu niciuna. Legenda spune ca lacașul religios a fost ridicat pe ruinele unui templu dedicat Zeului Marte, in secolul III. Istoricii au o alta versiune de poveste. Toți au cazut de acord insa, asupra faptului ca aceasta este cea mai veche biserica medievala din țara.…

Turist in județul Bacau. Ansamblul fostei manastiri ,,Raducanu”, astazi Biserica fortareața ,,Buna Vestire”

12:25, 01.03.2024 - Ansamblul cuprinde Biserica ,,Buna Vestire”, Ruinele, Zidul din incinta, Turnul de intrare și Mormantul lui Costache Negri și a surorilor sale Catinca și Zulnia, sec. XVII – XVIII. Biserica „Buna Vestire” (1664), aflata in incinta fostei manastiri, a fost construita la sfarșitul sec. al XVII-lea și…

Ciolacu s-a intalnit cu Patriarhul Daniel: A fost un prilej de a reafirma importanța consolidarii parteneriatului cu Biserica

18:31, 29.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit, joi, cu Patriarhul BOR, Daniel, si cu ceilalti membri ai Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, la Palatul Patriarhiei. „A fost un prilej deosebit de a reafirma importanta consolidarii parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implica atat promovarea valorilor…

A inceput perioada Triodului, a acelui urcuș spre Inviere…

00:16, 25.02.2024 - Suntem purtați spre Ierusalimul Ceresc, intr-o calatorie duhovniceasca a virtuților, deschizand timpul Triodului. A acelui interval liturgic și bisericesc, legat indisolubil de Inviere prin cuvant (stihuri, canoane), cant (genuri melodice contrastante) și lecții de viața. Biserica ne statornicește inainte,…


Ce parere ai despre aceasta stire?