Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harrison Ford susţine că nu se simte bine să trăiască asemenea unei vedete

Publicat:

, 71 de ani, a declarat ca nu se simte confortabil sa traiasca pe "picior mare", asemenea unei vedete si ca el, alaturi de sotia sa, , traiesc o viata obisnuita, fara a se plimba in limuzine si fara a-si pierde noptile la salbaticele petreceri de la Hollywood, conform revistei ShortList.



"Nu ma simt bine sa ma plimb in limuzinele acelea lungi, care au cate un jacuzzi in spate. Se intampla cateodata sa ne nimerim la cate o petrecere, dar este foarte rar", a declarat starul din "Ender's Game".

Intrebat ce fel de tanar era la 16 ani,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la MET Gala 2024. Zendaya, pe locul 1

10:41, 07.05.2024 - Top 10 cele mai bine imbracate vedete la MET Gala 2024. Zendaya, pe locul 1 Metropolitan Museum of Art din New York a gazduit, luni seara, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului! Este vorba despre MET Gala 2024, eveniment care a avut anul acesta tema „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”.…

Surse: Deși merg pe mana lui Cirstoiu, PSD l-ar sustine pe Piedone la Primaria Capitalei

11:40, 16.04.2024 - Surse politice au precizat pentru Adevarul ca PSD ar susține candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Capitalei, in contextul in care candidatul PSD-PNL, Catalin Cirstoiu, este deja erodat de scandaluri.

Xtra Night Show. Cedy, adevarul despre starea lui Dustinel. Tanarul susține ca baut alcool inainte de Gala RXF: „De fața cu mine...” / VIDEO

23:06, 26.03.2024 - Cedy a facut clarificari cu privire la starea lui Dustinel. Tanarul susține ca acesta ar fi baut alcool inainte de gala RXF. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Xtra Night Show. Ce a spus despre Yamato Zaharia.

O țara membra UE pare ca s-a sucit: lasa deschisa posibilitatea de a-l sprijini pe Klaus Iohannis la sefia NATO

04:41, 22.03.2024 - Premierul Sloveniei, Robert Golob, a lasat deschisa posibilitatea, joi, ca tara sa sa sprijine candidatura presedintelui Klaus Iohannis la sefia NATO, desi initial Ljubljana anuntase ca il sustine pe premierul olandez Mark Rutte, informeaza news.ro. Robert Golob s-a intalnit joi cu actualul secretar…

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

Trei masculi celebri care și-au inșelat soțiile spun tot adevarul. Ce simte un barbat insurat pentru amanta

07:40, 05.03.2024 - Trei masculi celebri care și-au inșelat soțiile spun tot adevarul. Ce simte un barbat insurat pentru amanta Infidelitatea exista de cand lumea și pamantul și nu ține cont de clasa sociala ori de sex. Și la Hollywood exista multe cazuri de cupluri care s-au desparțit din aceasta cauza. Deste cum și-au…

Ce simte un barbat insurat pentru amanta. Declarațiile a trei celebritați care și-au inșelat soțiile

14:01, 04.03.2024 - Infidelitatea este un subiect controversat, iar ”greșelile” in relație ale celebritaților de la Hollywood sunt dovada ca se poate intampla și la ”case mai mari”. Iata ce simte un barbat care inșala, pentru amanta lui, și ce declarații fac barbații celebri care ”au calcat stramb”.

George Simion, un MINCINOS „la curtea” lui Trump! Liderul AUR susține in SUA ca ar fi fost arestat și inchis in Romania pentru ca „promoveaza adevarul”.

19:31, 28.02.2024 - Simion a susținut in SUA, in fața unor jurnaliști americani simpatizanți ai lui Donald Trump, ca a fost arestat „de multe ori” in Romania, pentru ca ar promova adevarul pe care autoritațile l-ar vrea ascuns.


Ce parere ai despre aceasta stire?