Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Halep, distrusă în Canada: „Dopajul continuă fără nicio rușine!“. Editorial acid despre dosarul Simonei

Publicat:

continua sa starneasca reacții in presa internaționala. Intr-un editorial acid, ( and Mail) propune ca, dupa o asemenea poveste cu Simona, sportul de performanța sa renunțe la testele antidoping.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Cazul Halep revolta: „A erodat increderea in ideea sportului curat!“. Simona, aratata cu degetul din Scoția

08:16, 19.03.2024 - Intr-un text publicat in „The Herald“, Susan Egelstaff (41 de ani), fosta sportiva olimpica, susține ca suspendarea drastica a Simonei pe baza unor probe solide și apoi reducerea sentinței la TAS arata ca oricine poate scapa de asemenea pedepse, daca angajeaza avocații potriviți.

Editorial dur din presa straina despre dopajul in sport: „Continua fara jena! TAS nu a exonerat-o pe Halep, deși ea a facut toate lucrurile care au dus la suspendare”

21:25, 14.03.2024 - Cathal Kelly, editorialist la The Globe and Mail, noteaza, intr-o opinie despre dopaj in sport, ca acesta „continua fara jena”, el mentionand si cazul Simonei Halep. Kelly scrie ca Halep a facut lucrurile pentru care a fost suspendata, dar TAS a considerat ca romanca si-a invatat lectia si i-a redus…

„Cazul Halep va incuraja dopajul“: comentatorii BBC au sfașiat dosarul Simonei intr-un podcast incendiar

07:15, 13.03.2024 - Prestigiosul „The Tennis Podcast“, cu reputații comentatori David Law (BBC) și Catherine Whitaker (BBC și Eurosport), a luat la puricat ce s-a intamplat in dosarul Simonei și a ajuns la niște concluzii grave, atat pentru un sistem stricat din temelii, cat și pentru viitorul „sportului-alb“.

Primele detalii despre dosarul Roșia Montana. Avocați: Tribunalul a respins reclamația ca Romania ar fi incalcat tratatele cu Canada și Marea Britanie / A luat in calcul numeroasele provocari de mediu, sociale, culturale și economice

14:11, 10.03.2024 - Continue reading Primele detalii despre dosarul Roșia Montana. Avocați: Tribunalul a respins reclamația ca Romania ar fi incalcat tratatele cu Canada și Marea Britanie / A luat in calcul numeroasele provocari de mediu, sociale, culturale și economice at Info real.

Disputa intre Ciolacu și Opoziție dupa decizia in dosarul Roșia Montana: Avocații au reușit sa intoarca un proces aproape pierdut

13:41, 09.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu susține ca nu are ce sa raspunda unora care au lasat datorii de miliarde de lei, la o zi dupa caștigarea procesului privind Roșia Montana, dat fiind ca Opoziția din Romania anunța sesizarea autoritaților din Canada și a DNA pentru o posibila „manipulare a pieței de capital”

Mireasa, sezon 7. Andrei Macovei, gest surprinzator pentru Simona! Fostul concurent s-a filmat singur și i-a uimit pe susținatori

11:51, 17.02.2024 - Andrei și-a incantat susținatorii cu un videoclip in care i-a anunțat ca-i pregatește o surpriza romantica Simonei. Familia Macovei se bucura de momente fericite la 8 luni de la cununia din Finala sezonului 7 Mireasa.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?