Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hainele devin neîncăpătoare pentru Rihanna! Cum arată vedeta cu câteva zile înainte de naștere

Publicat:

In mai 2022, Rihanna aducea pe lume primul ei copil, un baiețel adorabil pe nume RZA. Deși nu a dezvaluit cand e data nașterii celui de-al doilea, dupa dimensiunea burticii artista e la cateva zile distanța.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme

13:45, 10.04.2024 - Andreea Marin se mandrește cu faptul ca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme și are o silueta de adolescenta. Mai mult, vedeta a marturisit ca a ajuns acum sa imprumute hainele fiicei sale, Violeta, in varsta de 16 ani, noteaza click.ro. Fosta indragita prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a dezvaluit…

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Cadoul inedit pe care Oana Lis l-a facut lui Viorel Lis de ziua lui de naștere. Mulți se vor amuza

10:20, 20.02.2024 - Pe 19 februarie 2024, Viorel Lis a implinit 81 de ani, iar soția lui, Oana, i-a facut o surpriza de zile mari. Vedeta l-a scos din casa pe fostul primar al Capitalei și l-a dus in locul unde ii place lui mai mult. Mulți internauți s-au amuzat de inițiativa Oanei. Ce cadou i-a facut Oana […] The post…


Ce parere ai despre aceasta stire?