Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernul Franţei a demisionat. Care este explicaţia

Publicat:

Președintele Franței, , a anunțat miercuri ca guvernul condus de premierul și-a înaintat demisia, în urma alegerilor prezidențiale, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ora – Seful serviciilor de informatii din Israel a demisionat

11:35, 22.04.2024 - Seful serviciilor de informatii israeliene, generalul Aharon Haliva, a demisionat si va parasit functia dupa ce va fi numit un succesor, potrivit comunicarii facute luni de armata israeliana, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

E adevarat – prefectul Adrian Nita a demisionat!

10:25, 11.04.2024 - Zvonurile si speculatiile care circula de la inceputul saptamanii au sfarsit printr-o confirmare din partea protagonistului. Prefectul judetului Neamt, Adrian Nita, si-a inaintat demisia din functie „de vreo trei zile”. Explicatia are legatura cu candidatura sa pentru functia de primar al municipiului…

La Paris a fost inaugurat Satul Olimpic, destinat JO din vara: Bugetul total al proiectului depașește 2 miliarde de euro

12:45, 01.03.2024 - Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a inaugurat joi Satul Olimpic care va gazdui pana la 14.500 de persoane, sportivi, antrenori si oficiali, cu ocazia Jocurilor Olimpice de vara de la Paris (26 iulie - 11 august), plus alte 9.000 de persoane cu ocazia Jocurilor Paralimpice, informeaza Reuters, citat…

Ungaria are un nou președinte, dupa ce Katalin Novak a demisionat: Cine a fost ales de Parlament

20:55, 26.02.2024 - Parlamentul Ungariei l-a ales luni pe Tamas Sulyok, președintele Curții Constituționale, ca urmator președinte pentru un rol in mare parte ceremonial, pentru a o inlocui pe Katalin Novak, care a demisionat in mod neașteptat la inceputul acestei luni, relateaza Reuters, potrivit hotnews.ro .

Guvernul palestinian din Cisiordania a demisionat. Fatah si Hamas vor avea miercuri o intalnire la Moscova

12:10, 26.02.2024 - Guvernul palestinian și premierul Mohammed Shtayyeh si-au prezentat luni demisia presedintelui Autoritatii, Mahmoud Abbas, transmit AFP si Reuters, preluate de Agerpres. Fatah și Hamas negociaza un acord pentru formarea unui guvern și se vor intalni la Moscova.

Presedinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat dupa scandalul grațierii unui condamnat intr-un dosar de pedofilie

19:05, 10.02.2024 - Președinta Ungariei, Katalin Novak, a demisionat sambata in urma protestelor publice fața de grațierea pe care a acordat-o unui barbat condamnat intr-un dosar de pedofilie, o decizie care a declanșat un scandal politic fara precedent pentru guvernul naționalist, relateaza Reuters. 


Ce parere ai despre aceasta stire?