Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guvernatorul enclavei Kaliningrad dă vina pe filozoful Immanuel Kant pentru invazia Ucrainei. „Conflictul a început cu opera lui Kant”

Publicat:
Guvernatorul enclavei Kaliningrad dă vina pe filozoful Immanuel Kant pentru invazia Ucrainei. „Conflictul a început cu opera lui Kant”

, filosoful german nascut in secolul al XVIII-lea in orașul Konigsberg, capitala , ar fi responsabil de haosul international, a declarat recent guvernatorul enclavei ruse Kaliningrad, care ocupa in prezent teritoriul pe care se afla odinioara orașul Konigsberg.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac rus cu rachete la Odesa, soldat cu cel putin patru morti si 28 de raniti

22:25, 29.04.2024 - Un atac rus cu rachete a provocat luni moartea a cel putin patru persoane si ranirea altor 28, in orasul portuar Odesa, in sud-vestul Ucrainei, a anuntat guvernul regional, revizuind in crestere un prim bilant, informeaza AFP, preluata de Agerpres."Trei femei si un barbat au fost ucisi. Potrivit unui…

Razboi in Ucraina. Forțele Kievului continua sa controleze orașul Chasiv Yar

14:30, 06.04.2024 - Forțele ucrainene controleaza in continuare orașul Chasiv Yar din estul Ucrainei, in pofida incercarilor trupelor rusești de a trece prin apararea lor, a declarat sambata comandantul suprem Oleksandr Syrskyi, citat de Reuters.

Taras Șevcenko, 210 ani de la naștere (AUDIO și FOTO)

06:25, 31.03.2024 - La 17 martie a.c., incepand cu ora 14, la Iași, in incinta Hotelului Moldova, am participat la un frumos eveniment dedicat poetului Taras Șevcenko. Manifestarea a fost organizata de catre reprezentanții Uniunii Ucrainenilor din Romania, Filila Iași, cu prilejul implinirii a 210 ani de la nașterea lui…

Șeful diplomației estone: „Țara noastra putea fi in locul Ucrainei daca nu aderam la NATO”

16:25, 29.03.2024 - Conflictul actual din Ucraina arata ce s-ar fi putut intampla Estoniei daca nu ar fi devenit membra a NATO acum 20 de ani, a afirmat vineri ministrul de Externe eston, Margus Tsahkna, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 764. Un nou atac masiv cu drone a fost respins

10:10, 28.03.2024 - Forțele ucrainene au doborat 26 din cele 28 de drone de atac lansate in cursul nopții de miercuri spre joi de Rusia, a anunțat armata de la Kiev. Dronele de fabricație iraniana au fost distruse deasupra unor parți din estul, sudul și sud-estul Ucrainei, a adaugat forța aeriana, citata de Reuters. Guvernatorul…

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Guvernatorul Kaliningradului a gasit vinovatul pentru razboiul din Ucraina: Immanuel Kant

23:40, 14.02.2024 - Immanuel Kant, filosoful german nascut in secolul al XVIII-lea in Konigsberg, capitala Prusiei Orientale, ar fi responsabil de haosul international, a declarat recent guvernatorul regiunii, care in prezent este enclava rusa Kaliningrad, relateaza Le Figaro, potrivit news.ro. Judecata guvernatorului…

Ce mai inventeaza idioții utili ai Kremlinului? „Legatura” dintre filosoful german Immanuel Kant și razboiul din Ucraina

20:40, 12.02.2024 - Guvernatorul regiunii Kaliningrad, Anton Alihanov, a susținut un discurs cu iz intelectual in care a incercat sa stabileasca o legatura de cauzalitate intre ideile filosofului german din secolul al XVIII-lea Immanuel Kant și invazia din Ucraina lansata oficial de Vladimir Putin la 24 februarie 2022.


Ce parere ai despre aceasta stire?