Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Guardiola crede că mijlocaşul portughez Bernardo Silva va rămâne la Manchester City şi sezonul următor

Publicat:

Antrenorul spaniol al lui , , a declarat luni ca mijlocasul portughez , unul dintre oamenii de baza ai echipei, va ramane la club in sezonul viitor, scrie AFP, potrivit agerpres.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola ia apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:40, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Antrenorul echipei Manchester City, Guardiola i-a apararea atacantului sau: Haalnd este cel mai bun din lume

15:26, 03.04.2024 - Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, i-a luat marti apararea atacantului sau Erling Haaland, criticat de fostul capitan al lui Manchester United, Roy Keane, dupa remiza de duminica cu Arsenal (0-0), scrie news.ro .

Chiar daca City e pe locul 3 in Premier League, Pep Guardiola crede ca echipa sa e cea mai buna

16:50, 01.04.2024 - Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, considera ca echipa sa e cea mai buna in cea mai stransa cursa din ultimii ani pentru titlu in Premier League, chiar daca ramane pe locul trei in clasament, dupa o remiza alba cu Arsenal.

Ianis Hagi a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa evolueze din sezonul urmator

17:01, 21.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat la Deportivo Alaves pana la finalul acestui sezon, urmand sa se intoarca la Rangers daca spaniolii nu vor decide sa il transfere definitiv. Mijlocașul roman a dezvaluit in ce campionat iși dorește sa joace din sezonul urmator.

Manchester City, detinatoarea trofeului, si divizionara secunda Coventry City s-au calificat in semifinalele Cupei Angliei la fotbal

11:15, 17.03.2024 - Primele doua echipe calificate in semifinalele editiei 2023-2024 a Cupei Angliei la fotbal sunt Manchester City, detinatoarea trofeului, si divizionara secunda Coventry City, conform Agerpres. In fata propriului public, Manchester City a trecut cu 2-0 de Newcastle United, gratie golurilor reusite…

Pep Guardiola a dezvaluit unde ar dori sa antreneze: „Mi-ar placea”

18:41, 22.02.2024 - Pep Guardiola (53 de ani), antrenorul de la Manchester City, a declarat ca ar dori sa stea pe banca unei echipe naționale la un turneu final. Contractul dintre Manchester City și Pep Guardiola este scadent in vara anului 2025. In cei mai bine de 8 ani petrecuți pe banca „cetațenilor”, antrenorul spaniol…

City pregatește sezonul urmator » Transfer de la „satelitul” din La Liga

10:40, 06.02.2024 - Manchester City a rezolvat primul transfer pentru vara lui 2024 de la surpriza din La Liga. „Cetațenii” au un parcurs conform așteptarilor in acest sezon, dar Pep Guardiola (53 de ani) este cu gandul deja la sezonul 2024-2025. City l-a transferat deja pe Claudio Echeverri (18 ani) de la River Plate…

Manchester City a rezolvat primul transfer pentru sezonul urmator - Jucatorul cu cifre mai bune decat Vinicius Junior

10:25, 06.02.2024 - ​Pep Guardiola dispune de foarte multe variante ofensive la Manchester City, dar tehnicianul spaniol vrea sa intareasca și mai mult echipa, astfel ca a rezolvat transferul unui brazilian de 19 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?