Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greva actorilor de la Hollywood a început. Cillian Murphy și Emily Blunt au părăsit premiera Oppenheimer

Publicat:

din a intrat oficial in greva, marcand inceputul celui mai mare blocaj de la Hollywood din ultimii 40 de ani, transmite BBC. Actorii cer condiții de munca și salarii mai bune de la serviciile de streaming, precum și un angajament ca inteligența artificiala și fețele și vocile generate de computer nu vor fi folosite pentru a inlocui actorii.  și au parasit premiera Oppenheimer cand a inceput greva, potrivit regizorului .

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Un inger”: Actrița Anne Hathaway spune ca regizorul „Oppenheimer” i-a salvat cariera cu un deceniu in urma

10:55, 27.03.2024 - Actrița americana Anne Hathaway afirma ca regizorul „Oppenheimer”, Christopher Nolan, i-a salvat cariera in urma cu mai bine de un deceniu, cand era in mijlocul scandalului „Hathahate”, una dintre cele mai bizare controverse din istoria recenta a Hollywood, relateaza Business Insider.

Cine este Cillian Murphy, actorul care a castigat Oscarul in 2024. Multi habar nu au ca este casatorit si ca are copii

09:31, 11.03.2024 - Cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar a avut loc duminica, 10 martie 2024, la Dolby Theatre din Los Angeles. Marele premiu a fost adjudecat de filmul „Oppenheimer”, in regia lui Christopher Nolan. Premiul pentru cel mai bun actor a fost caștigat de Cillian Murphy, actorul irlandez in varsta de 47 de…

Oscar 2024: „Oppenheimer”, cel mai premiat film

08:50, 11.03.2024 - „Oppenheimer",in regia lui Christopher Nolan, a obținut 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood, potrivit AGERPRES.

Premiile Oscar. „Oppenheimer” obține șapte premii, inclusiv pentru cel mai bun film. Lista caștigatorilor celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar.

08:26, 11.03.2024 - „Oppenheimer”, drama despre fabricarea primei bombe atomice, in regia lui Christopher Nolan, a caștigat 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a ediții a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood.

Filmul „Oppenheimer”, marele castigator al celei de-a 96-a editii a premiilor Oscar

08:25, 11.03.2024 - Filmul „Oppenheimer”, drama de trei ore despre fabricarea primei bombe atomice, in regia lui Christopher Nolan, a confirmat statutul de mare favorit, castigand 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la…

Gala Oscar 2024. Filmul "Oppenheimer" a caștigat sapte statuete

08:10, 11.03.2024 - "Oppenheimer", produs de Emma Thomas, Charles Roven si Christopher Nolan, a castigat cel mai ravnit premiu la cea de-a 96-a editie a galei Premiilor Oscar, gazduita de Jimmy Kimmel, care a avut loc la Los Angeles.

'Oppenheimer', marele caștigator al premiilor Oscar / Lista castigatorilor celei de-a 96-a editii - VIDEO

06:35, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au reunit duminica seara, la Los Angeles, pentru a celebra cele mai stralucite performante din cinematografie la gala anuala a premiilor Oscar, ajunsa la cea de-a 96-a editie. Gazda si producatorul de talk-show Jimmy Kimmel s-a aflat pentru a patra oara in postura de amfitrion…


Ce parere ai despre aceasta stire?