Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Greșeli pe care le faci zilnic și care te pot îmbolnăvi de cancer

Publicat:

Cancerul nu se reduce la o singura boala, ci presupune un numar mare de afecțiuni caracterizate de dezvoltarea anormala a celulelor ce se divid incontrolabil, infiltrandu-se mai apoi in țesuturi și distrugandu-le. Cancerul se raspandește in organism cu o viteza umitoare, și este printre principalele cauze ce duc la deces in randul populației globului. In ultimii ani, ratele de supraviețuire sunt din ce in ce mai mari la pacienții diagnosticați cu aceasta boala. Metodele de vindecare ale acestei maladii se imbunatațesc pe zi ce trece, insa cea mai buna metoda de a scapa de cancer este prevenția.…

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul care iti distruge ficatul mai rau decat alcoolul. Toata lumea il consuma zilnic

12:30, 31.03.2024 - Recent, o noua boala a ajuns in topul afectiunilor care duc la cedarea ficatului. Boala ficatului gras non-alcoolic poate duce la ciroza si la diabet de tip 2. Una dintre principala cauza a aparitiei acestei boli este consumul de zahar, conform healtyfood.com. In urma unui studiu recent s-a descoperit…

Unde s-a declanșat cancerul in corpul lui Kate Middleton. Zona din organism afectata de boala: “Vestea a fost un șoc uriaș”

18:50, 24.03.2024 - Mesajul inregistrat de Prințesa de Wales a fost deja vizionat de zeci de milioane de ori. Dupa o lunga tacere, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, insa nu a oferit prea multe detalii despre diagnosticul pe care l-a primit. Un specialist in oncologie a analizat declarațiile și a explicat unde s-a…

Ziua Mondiala de Lupta impotriva Tuberculozei. Boala care ucide zilnic peste 4.000 de oameni

10:30, 24.03.2024 - Tuberculoza este una din cele mai proeminente probleme de sanatate publica, la nivel mondial. In fiecare zi, global, peste 4.300 de oameni pierd lupta cu aceasta boala. Tratarea acestei maladii a devenit mult mai eficienta, in ultimele decenii, insa TB ramane o boala grava, care afecteaza mai ales persoanele…

Cancerul de san este boala oncologica diagnosticata cel mai frecvent la femei. Ce teste sunt importante

11:05, 20.03.2024 - Cancerul de san este boala oncologica diagnosticata cel mai frecvent la femeile din Romania. Stabilirea diagnosticului de boala intr-un stadiu incipient se asociaza cu șanse foarte mari de vindecare, spune dr. Mircea Dediu, medic primar oncolog. Din acest motiv, este foarte important ca femeile sa efectueze…

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Dragos Damian, CEO Terapia: Malaria, la fel si rujeola si hepatita si cancerul de col uterin, se previn cu zeci, sute de lei. Malaria, la fel si rujeola si hepatita si cancerul de col uterin, se trateaza cu mii, zeci de mii, sute de mii de lei

20:05, 10.02.2024 - Costul unei cure complete de profilaxie a malariei variaza intre 20 și 40 de lei. Costul tratamentului, odata boala instalata, este greu de evaluat. Și, de neprețuit, pierderea unei rude care se stinge dintr-o boala complet prevenibila.

Noi detalii despre boala cu care se confrunta Regele Charles al III-lea. Cancerul monarhului britanic a fost "depistat devreme”

12:00, 06.02.2024 - Regele Charles al III-lea trece printr-o perioada dificila din viața lui. La doar noua luni de cand a fost incoronat, monarhul britanic a fost diagnosticat cu cancer. Iata noi detalii despre boa

Marcel Ciolacu: „Romania, pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin”

17:00, 05.02.2024 - "Suntem inca pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin, in timp ce in alte tari aceasta boala este vindecabila. Si asta pentru ca, la noi, depistarea se face in stadii avansate de boala, iar programul de vaccinare anti-HPV a inregistrat abia in ultimii doi ani un oarecare interes…


Ce parere ai despre aceasta stire?