Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grecia. Sediul Televiziunii naaţionale, evacuat de poliţia antirevoltă.

Publicat:

Politia greaca antirevolta a declansat joi dimineata o operatiune de evacuare a sediului radioteleviziunii nationale ERT ocupate, la periferie, in nordul reprezentant al angajatilor ERT, , a declarat pentru AFP ca se afla in stare de arest, in timp ce politia intra in toate incaperile cladirii, potrivit Mediafax. Aproximativ 200 de persoane protestau fata de aceasta evacuare.

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 100 de mașini FIAT sechestrate de poliția italiana

10:46, 19.05.2024 - Poliția italiana a sechestrat 134 de mașini Fiat fabricate in Maroc. Acestea aveau un autocolant cu steagul Italiei. Autorițațile italiene considera ca astfel s-ar putea crea o confuzie legata de țara de origine.

Iran: Peste 250 membri ai unei "retele sataniste", inclusiv trei europeni, au fost arestati

18:25, 17.05.2024 - Politia din Iran a anuntat vineri ca au fost arestate la vest de Teheran peste 250 de persoane, intre care trei europeni, pentru promovarea "satanismului", a relatat agentia oficiala de presa Irna preluata de AFP, scrie AGERPRES.

Presupusul autor al atacului impotriva premierului slovac a fost acuzat de tentativa de omor cu premeditare

13:35, 16.05.2024 - Politia l-a acuzat joi pe presupusul autor al atacului armat asupra premierului slovac, populistul Robert Fico, de “tentativa de omor cu premeditare, din razbunare”, infractiune pasibila de o pedeapsa de minimum 25 de ani si pana la inchisoarea pe viata, informeaza EFE, preluat de agerpres.ro. Barbatul,…

Invitație la furt de mașina, la Caransebeș

13:45, 15.05.2024 - CARANSEBEȘ – Proprietarul care și-a lasat mașina neincuiata și cu cheile in contact a aflat de furt odata cu Poliția: dupa ce hoțul, un cetațean bulgar, a alimentat la benzinarie și a fugit fara sa plateasca… Ghici ce inseamna sa lași autoturismul neasigurat, neincuiat și cu cheile in contact? Invitație…

VIDEO | Un șofer si-a distrus masina dupa ce Politia a gasit mai multe defectiuni tehnice. 'Valorile se nasc valori!'

19:50, 13.05.2024 - Un individ din județul Neamț a distrus mașina sa dupa ce i-a fost reținut certificatul de inmatriculare din cauza unor defecțiuni multiple. A transmis live pe Facebook momentul in care spargea geamurile și farurile autoturismului.

Intervenție brutala a poliției din Washington: evacuare violenta a unei tabere propalestiniene, situata in apropierea Casei Albe

05:35, 09.05.2024 - Politia capitalei Statelor Unite a dispersat miercuri o tabara propalestiniana la Universitatea George Washington, ultima evacuare dintr-o serie a unor campusuri americane, zguduite de manifestatii care cer oprirea Razboiului din Fasia Gaza, relateaza AFP, citat de news.ro.

2 milioane de euro pentru o execuție: Interpolul destrama un grup de ucigași sub contract cu numele de cod „Ithaca”

02:50, 04.03.2024 - Poliția greaca a facut o declarație cu privire la arestarea de catre Interpol a unui grup de ucigași profesioniști care comite crime prin contract in Grecia. Grupul a comis peste 60 de crime la comanda.

Mai multe ciocniri izbucnesc in Grecia la protestul aniversar al accidentului de tren

22:40, 28.02.2024 - Poliția s-a ciocnit cu mii de muncitori și studenți greci in greva, in timp ce aceștia au marșaluit prin centrul Atenei, miercuri, pentru a marca aniversarea celui mai mortal accident de tren din țara – și pentru a cere dreptate și creșteri mai mari de salariu, potrivit Reuters. Imagini de la Reuters…


Ce parere ai despre aceasta stire?