Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

GRECIA. Parlamentul a adoptat al doilea pachet de măsuri pentru un nou ajutor financiar

Publicat:

Parlamentul grec a adoptat, azi-noapte, un al doilea pachet de reforme cerute de creditorii Greciei inaintea unui nou plan de ajutor, in ciuda dezertarilor din tabara prim-ministrului .

Potrivit numaratorii finale, 230 de parlamentari din 298 prezenti au votat pentru adoptarea unei reforme a justitiei civile si punerea în aplicare a unei directive europene privind bancile, 63 au votat împotriva, iar 5 s-au abtinut, noteaza AFP.

Un calcul ce nu era definitiv stabilea la 31 numarul de deputati ce au votat nu în rândurile SYRIZA,…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

„3 miliarde de euro sunt aproape nimic”. Reacția unui oficial ucrainean despre un posibil ajutor financiar pentru Kiev

11:20, 11.05.2024 - Pachetul anual de 3 miliarde de euro, strans din profiturile din activele rusești inghețate este „aproape nimic” in contextul nevoilor de razboi ale Ucrainei, a declarat ministrul Justiției Denys Maliuska pentru Politico.

„Ucraina nu va fi al doilea Afganistan”, spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor

22:15, 21.04.2024 - „Ucraina nu va fi al doilea Afganistan”, spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor. Președintele ucrainean le transmite americanilor ca nu "finanțeaza razboiul", ci "protejeaza libertatea și democrația in toata Europa".

Georgia sta pe un butoi cu pulbere - Parlamentul georgian a adoptat in prima lectura controversatul proiect de lege privind influenta straina

22:25, 17.04.2024 - Parlamentul georgian a adoptat miercuri in prima lectura legea controversata privind "influenta straina", care a fost comparata de criticii sai cu o lege ruseasca de reprimare a disidentei si care a provocat manifestatii de amploare, noteaza news.ro.

Senatul a votat: Infractorii vor fi obligați sa suporte cheltuielile de aducere in țara

20:15, 15.04.2024 - Proiectul „fugarul platește”, care prevede ca fugarii sa fie obligați sa-și suporte cheltuielile de aducere in țara avansate de catre stat, a fost adoptat in Senat, cu unanimitate de voturi. Citește și: Argeș: 20 de persoane, condamnate definitiv intr-un dosar privind vaccinari fictive anti-Covid „Pas…

Vești bune pentru romani! Guvernul ofera un ajutor financiar de 1.500 euro. Cine poate sa beneficieze

08:50, 02.04.2024 - Vești bune pentru romani! Guvernul a lansat un nou program prin care ofera suma de 1.500 euro. Cei care vor sa beneficieze de acești bani trebuie sa indeplineasca cateva condiții. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa iți intre banii in cont.

Tichete de Paște 2024: Ajutor financiar pentru romani

12:35, 10.03.2024 - Autoritațile au anunțat ca vor acorda tichete pentru Paștele din 2024, avand ca scop sprijinirea romanilor cu venituri reduse. Cu toate acestea, cei eligibili trebuie sa depuna cererea pentru voucher, deoarece sprijinul nu este acordat automat. Distribuția banilor, in valoare de 125 de lei per persoana,…

Guvernul a adoptat schema de ajutor de stat IMM Plus, care are un bugetul total de 12,5 miliarde lei

13:15, 08.03.2024 - Guvernul a aprobat actul normativ inițiat de Ministerul finanțelor prin care IMM-urile vor putea accesa in continuare credite cu garanții de stat, potrivit unui comunicat de presa. Bugetul este de maximum 12,5 miliarde lei, iar garanțiile se vor acorda in limita unui plafon de 11,1 miliarde lei, pentru…

Apicultorii romani afectați de razboiul din Ucraina vor primi un ajutor financiar din partea statului

11:30, 29.02.2024 - Veste buna pentru apicultorii care s-au confruntat cu diferite probleme din cauza producției de miere care a fost importata din Ucraina. Cu un pret mult mai mic fata de mierea romaneasca, produsele ucrainene au ocupat piata din Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?