Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grecia impune noi restricții pe insulele Mykonos și Halkidiki, din cauza creșterii numărului de cazuri cu Covid-19

Publicat:

Grecia a anunțat miercuri ca, incepand cu data de 21 august, va extinde restricțiile pe insula Mykonos și in regiunea Halkidiki din nordul țarii, din cauza creșterii numarului cazurilor de Covid-19 din ultimele zile, anunța Reuters .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Creșterea cererii de benzina va incetini in acest an din cauza creșterii numarului de vehicule electrice

12:40, 07.05.2024 - Creșterea cererii globale de benzina s-ar putea injumatați in 2024, comprimand marjele rafinariilor in a doua jumatate a anului, determinata de trecerea la mașinile electrice in China și SUA.

Scandalul care zdruncina industria big pharma din toata lumea: Un gigant farmaceutic a dat in judecata Pfizer din cauza vaccinurilor impotriva COVID-19

21:45, 25.04.2024 - Grupul farmaceutic britanic GlaxoSmithKline (GSK) a dat in judecata alianta Pfizer-BioNTech intr-un tribunal federal din statul american Delaware, joi, acuzand cele doua companii ca au incalcat patentele sale asociate tehnologiei ARN mesager atunci cand au creat vaccinul lor impotriva COVID-19, informeaza…

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Greva in Grecia - Nave andocate și trenuri oprite din cauza protestelor transportatorilor

18:55, 17.04.2024 - Mii de greviști, studenți și pensionari greci, au marșaluit miercuri prin centrul Atenei pentru a protesta fața de salariile care, in opinia lor, nu sunt suficiente pentru a face fața creșterii costurilor de trai, potrivit Reuters.

Grecia le ofera vacanțe gratis turiștilor evacuați din cauza incendiilor, anul trecut. Care sunt condițiile

10:55, 12.04.2024 - Grecia se revanșeaza fața de turiștii evacuați, anul trecut, in timpul incendiilor din Rodos. 25.000 de vouchere in valoare de pana la 500 de euro vor fi emise pentru ghinioniștii carora natura le-a distrus vacanța, transmite digi24.ro.

(UPDATE) Turcia: Cel putin 29 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:35, 02.04.2024 - UPDATE – Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele…

Celebra cursa de canotaj intre universitațile Oxford și Cambridge renunța la tradiții din cauza nivelului mare de E. coli din Tamisa

13:46, 27.03.2024 - Atleții care participa la celebra cursa de canotaj dintre universitațile Oxford și Cambridge au fost avertizați sa nu sara in Tamisa la finalul intrecerii din cauza nivelurilor alarmante a bacteriilor E. coli din raul care traverseaza capitala britanica, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?