Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gorjenii vor plăti o nouă taxă din 31 martie!

Publicat:


Vești proaste pentru gorjeni, intrucat vor fi nevoiți sa plateasca bani in plus pentru garanția pe sticla. Noua taxa, care va intra in vigoare din 31 martie, ar trebui sa ii incurajeze pe romani sa recicleze. Pentre fiecare recipient vom plati in plus 50 de bani, pe care ii vom recupera daca il ducem inapoi la magazin. Tara noastra este codasa la acest capitol si riscam amenzi de sute de mii de euro pe zi.

Garantia se va recupera de la acelasi supermarket sau lant de magazine de unde au fost cumparate sticlele, insa va fi nevoie de bonul fiscal.
De exemplu, pentru o naveta…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop sambata, 1 iunie. Zodia care are parte de vești bune pe plan financiar

21:25, 31.05.2024 - Pentru sambata, 1 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se bucura de beneficii financiare, in timp ce o alta zodie trece printr-un tumult emoțional.

Horoscop 27 mai 2024. Zodiile care vor incepe saptamana cu vești grozave

06:40, 27.05.2024 - Horoscop 27 mai 2024. Inceput de saptamana plin de surprize pentru unele zodii, care vor avea parte de o mulțime de reușite in ziua de luni. Astrele s-au aliniat pentru unii nativi, care vor reuși sa rezolve probleme vechi, ce le dadeau mari batai de cap. Horoscop 27 mai 2024. Berbec Astazi vei petrece…

Vești proaste de la hidrologi! Risc de viituri in 10 județe

14:35, 21.05.2024 - Rauri din 10 județe se afla, pana miercuri, sub avertizare hidrologica Cod galben. Sunt asteptate scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici si cresteri de debite, cu depasirea cotelor de aparare.

De la 1 iulie se scumpesc carburantii! Cu cat va plati mai mult un șofer roman pentru plinul la masina

18:30, 19.05.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Dupa o perioada de ieftiniri la pompa, incepand cu 1 iulie, prețurile carburanților vor crește semnificativ. Atat motorina, cat și benzina vor costa considerabil mai mult, ceea ce inseamna ca șoferii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru fiecare plin.

Scumpiri la carburanți de la 1 iulie. Șoferii romani vor plati mai mult pentru un plin

14:15, 19.05.2024 - Vești proaste pentru șoferii din Romania. De la 1 iulie, prețurile la carburanți vor crește considerabil, atat pentru motorina, cat și pentru benzina, dupa o perioada de ieftiniri la pompa.

Vești bune pentru milioane de romani! In ce condiții ar putea cumpara medicamente cu voucherele sociale

12:51, 16.05.2024 - Un numar de 2.700.000 de romani, in special pensionari, primesc bani pe cardul de alimente. Cardul se alimenteaza o data la doua luni cu suma de 250 de lei, urmatoarea transa fiind in luna iunie, urmand ca in anii urmatori cuantumul sa fie diminuat.

Vești bune pentru romani! Ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile cu trenul pe distanțe mai scurte. Ce au anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor

11:40, 11.04.2024 - Schimbari in bine pentru romani! Cei care merg cu trenul ar putea plati mai puțini bani pentru calatoriile facute pe distanțe mai scurte de 40 de kilometri. Anunțul facut de reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care vor plati facturi mai mici la energia electrica: "Vor fi principalii beneficiari"

10:45, 09.04.2024 - Deși prețurile la energia electrica sunt negative, facturile romanilor sunt tot mari. Exista insa o anumita categorie de cetațeni care va plati facturi mai mici la energia electrica. Anunțul facut de Dumitru Chisalița, președintele Asociației Energie Inteligenta.


Ce parere ai despre aceasta stire?